reklama
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki !Heluuu, my po lekarzu właśnie. Inseminacja w następnym cyklu.
Mmiiaa
Fanka BB :)
Dziękuję myślę że sprobuje testow w kolejnym cyklu temperature mierzycie zawsze o tej samej godzinie? Ja w tygodniu wstaje o 6 i ok 7 wychodze ale w weekendy już dłużej spie i chyba by to zaburzało pomiary na badania to podobno mąż sie wybiera jak w tym cyklu sie nie uda, zobaczymyTo faktycznie na spokojnie jeszcze…
U nas powoli rok, ale nie współżyjemy regularnie. Jeśli mogę coś poradzić, to spróbuj mierzenia temperatury albo właśnie tych testów owulacyjnych, jeśli nie monitoringu. Bo tak naprawdę każdy cykl jest inny, owulacja lubi się przesuwać itp. itd.
Moonstone
Moderator
Najlepiej mierzyć ją o stałej porze - i co istotne termometrem z dwoma miejscami po przecinku, najlepiej w pochwie lub w odbycie a nie w ustach, bo łatwo o zaburzenie pomiaruDziękuję myślę że sprobuje testow w kolejnym cyklu temperature mierzycie zawsze o tej samej godzinie? Ja w tygodniu wstaje o 6 i ok 7 wychodze ale w weekendy już dłużej spie i chyba by to zaburzało pomiary na badania to podobno mąż sie wybiera jak w tym cyklu sie nie uda, zobaczymy
Mmiiaa
Fanka BB :)
To bedzie postanowienie na maj dziękuję za rady❤Najlepiej mierzyć ją o stałej porze - i co istotne termometrem z dwoma miejscami po przecinku, najlepiej w pochwie lub w odbycie a nie w ustach, bo łatwo o zaburzenie pomiaru
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki, żeby nie było potrzebneTo bedzie postanowienie na maj dziękuję za rady❤
L
Ladycarooo
Gość
WidzeeeDziewczyny zrobiłam test, chyba cos prześwituje .Zobacz załącznik 1387305
Moonstone
Moderator
Coś jakby nieśmiało … ale może trzeba skubańca ośmielićWidzeee
reklama
Allanna
Zaciekawiona BB
Sprawdze jutro rano jakimś lepszym testem, ten był po południu w pracy robiony przypomniało mi się ze mam jeszcze jeden.Coś jakby nieśmiało … ale może trzeba skubańca ośmielić
Podziel się: