reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Miałam w przeciągu ostatniego tygodnia zawroty głowy, bóle podbrzusza, mdloscie. No ale to mi nic nie daje. W środę ok 22 robione badania wszystko w normie, beta też 0.2 więc No... Okres aby przyszedł dzien wcześniej
jesli temperatura ciała (ta mierzona na czole lub pod pachą) jest w normie to bym się nie przejmował la

reklama
Ale się uśmiałam z Waszych postów o kupie 🤣🤣🤣 Ci faceci to chyba wszyscy tacy sami.. mój mąż też ma pół godzinne posiedzenia z telefonem i to zawsze w najmniej odpowiednim momencie. Najbardziej wkurza mnie jak przychodzi z pracy, ja czekam z obiadem a on odrazu na kibel 🤦🏽‍♀️ co tam, że wszystko ciepłe, że dziecko pod drzwiami się dobija- swoje odsiedzieć musi 🙄🤣 też bym chciała mieć tyle czasu żeby sobie pół godziny posiedzieć haha😜
A tak poza tym.. to powiedzcie mi czy któraś z Was ma krótkie cykle? 24-25 dni? Przed pierwszą ciążą miałam regularne cykle 28dni. Teraz mi się skróciły i są 24 dni. Chciałam testować wcześniej ale nie wiem czy jest sens skoro cykl taki krótki i czy coś zdarzy się tam w ogole wykluć 🤔

Czytałam to forum już od dawna, a ciągle nie miałam odwagi się przedstawić. A dzisiaj zobaczyłam na teście coś takiego. I nie dowierzam.
IMG_20220401_181617.jpg

IMG_20220401_190536.jpg

Mnie chyba rozkłada jakieś przeziębienie od 16:00 owinęłam sie w koc i siedzę z książka i herbata bo tal mi zimno, nosem już pociągami i gardło jeszcze na dodatek, dramat :( zapowiada sie weekend we wyrku

reklama
Mnie chyba rozkłada jakieś przeziębienie od 16:00 owinęłam sie w koc i siedzę z książka i herbata bo tal mi zimno, nosem już pociągami i gardło jeszcze na dodatek, dramat :( zapowiada sie weekend we wyrku
Teraz taki czas :) u mnie wszyscy chorzy, znajomi tez, ja tez odchorowalam. Trzyma ponad tydzień. Dużo zdrówka 🌞💐🌿

Do góry