reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Jprdl ale się uśmiałam z Waszego 💩tematu 🤣 u nas to jest trochę na odwrót, ja zamykam się w kiblu z telefonem, bo przynajmniej mi nikt nie gada, że co ja na tym telefonie robię 🤣 a potem ledwo wychodzę z niego bo jak chwilę posiedzę, łokcie na udach, to mi obie nogi drętwieją całe i wtedy wylatuje z kibla jak opętana, krzyczę i tupie i jęczę z bólu 🤣🤣🤣 ale staremu też się zdarza, tylko jemu nogi nie drętwieją 😒🤣

reklama
Dziękuję bardzo 😛 Dzisiaj 33 dc. Zazwyczaj trwały ok 26-29 dni. Naprawdę nie dowierzam. A te kreski mi też wydają się aż za wyraźne.
jak byłam z corcia w ciąży to test jakoś 4 dni po terminie był taki. Jeblo mnie wtedy tak, ze nie mogłam się otrząsnąć haha. Bo wtedy jeszcze nie testowałam jak głupia i to był pierwszy test z cyklu. Wracają do Ciebie, twoja jest suoer wyraźna! I jest piękna :D jak się czujesz ? :)

Załączniki

• IMG_5756.jpg
    IMG_5756.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 91
jak byłam z corcia w ciąży to test jakoś 4 dni po terminie był taki. Jeblo mnie wtedy tak, ze nie mogłam się otrząsnąć haha. Bo wtedy jeszcze nie testowałam jak głupia i to był pierwszy test z cyklu. Wracają do Ciebie, twoja jest suoer wyraźna! I jest piękna :D jak się czujesz ? :)
O jej 🥺🥺 mam nadzieje, ze nam wszystkim będzie dane zobaczyć kreski jak malowane ♥️

Tak słabo się czuje, ze boje się rozczarowania ale sporobuje, będę się pocieszać, ze jeśli owu była w terminie ( moim teoretycznym) to do testowania jeszcze mam sporo dni ;)
daj znac! Czekam rano na raport. Nawet jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to kreska może być turbo blada bo to bardzo wcześnie, ale próbuj, jak nie wyjdzie to poczekasz kilka dni na spokojnie :)

reklama
Do góry