Jprdl ale się uśmiałam z Waszego tematu u nas to jest trochę na odwrót, ja zamykam się w kiblu z telefonem, bo przynajmniej mi nikt nie gada, że co ja na tym telefonie robię a potem ledwo wychodzę z niego bo jak chwilę posiedzę, łokcie na udach, to mi obie nogi drętwieją całe i wtedy wylatuje z kibla jak opętana, krzyczę i tupie i jęczę z bólu ale staremu też się zdarza, tylko jemu nogi nie drętwieją
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
jak byłam z corcia w ciąży to test jakoś 4 dni po terminie był taki. Jeblo mnie wtedy tak, ze nie mogłam się otrząsnąć haha. Bo wtedy jeszcze nie testowałam jak głupia i to był pierwszy test z cyklu. Wracają do Ciebie, twoja jest suoer wyraźna! I jest piękna jak się czujesz ?Dziękuję bardzo Dzisiaj 33 dc. Zazwyczaj trwały ok 26-29 dni. Naprawdę nie dowierzam. A te kreski mi też wydają się aż za wyraźne.
Załączniki
Blondynka w sieci
Ale mi humor poprawiłyście tymi tematami
Kylyyy1408
Taa ja tez słyszę ba każdym kroku, ale tez dużo pogoda robi bo jaka piękna wiosna już była a tu znowu tak paskudnie dziękuje bardzoTeraz taki czas u mnie wszyscy chorzy, znajomi tez, ja tez odchorowalam. Trzyma ponad tydzień. Dużo zdrówka
Kylyyy1408
O jej mam nadzieje, ze nam wszystkim będzie dane zobaczyć kreski jak malowanejak byłam z corcia w ciąży to test jakoś 4 dni po terminie był taki. Jeblo mnie wtedy tak, ze nie mogłam się otrząsnąć haha. Bo wtedy jeszcze nie testowałam jak głupia i to był pierwszy test z cyklu. Wracają do Ciebie, twoja jest suoer wyraźna! I jest piękna jak się czujesz ?
MartaMarkry
hela! Trzymac jutro kciuki!?O jej mam nadzieje, ze nam wszystkim będzie dane zobaczyć kreski jak malowane
Kylyyy1408
Tak słabo się czuje, ze boje się rozczarowania ale sporobuje, będę się pocieszać, ze jeśli owu była w terminie ( moim teoretycznym) to do testowania jeszcze mam sporo dnihela! Trzymac jutro kciuki!?
MartaMarkry
daj znac! Czekam rano na raport. Nawet jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to kreska może być turbo blada bo to bardzo wcześnie, ale próbuj, jak nie wyjdzie to poczekasz kilka dni na spokojnieTak słabo się czuje, ze boje się rozczarowania ale sporobuje, będę się pocieszać, ze jeśli owu była w terminie ( moim teoretycznym) to do testowania jeszcze mam sporo dni
reklama
Kylyyy1408
Tak zrobiędaj znac! Czekam rano na raport. Nawet jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to kreska może być turbo blada bo to bardzo wcześnie, ale próbuj, jak nie wyjdzie to poczekasz kilka dni na spokojnie
Podziel się: