Z
zaz208622
Gość
a poza temperatura dzieje się coś co by Cie niepokoiło?Czyli nie mam się czym przejmowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a poza temperatura dzieje się coś co by Cie niepokoiło?Czyli nie mam się czym przejmowac
az bede miała teraz wstręt do kawy która pokochałam od niedawnakawa aromatyzowana gównem. Ma chłop odjechane smaki
zgadza się. Też się zastanawiam jak tak można. Otóż można. Jemu chyba tak najlepiej smakuje, do tego mówi że lubi kawę pić w spokoju. A tylko tam ma spokójkawa aromatyzowana gównem. Ma chłop odjechane smaki
Miałam w przeciągu ostatniego tygodnia zawroty głowy, bóle podbrzusza, mdloscie. No ale to mi nic nie daje. W środę ok 22 robione badania wszystko w normie, beta też 0.2 więc No... Okres aby przyszedł dzien wcześnieja poza temperatura dzieje się coś co by Cie niepokoiło?
Oj tak Lubelszczyzna dziś nie napawa optymizmem taki żart pogoda sobie zrobiłaHej dziewczyny ja nie staraczka, ale lubię Was sobie poczytać i pośmiać się z waszych tematów mimo ze na Lubelszczyźnie pogoda dzisiaj do Duuupy to przesyłam multum słońca czekam na Wasze kreseczki ⏸⏸⏸⏸ powodzenia w staraniach, duzo cierpliwości, a dla tych, które zobaczą ⏸ na teście życzę spokojnych miesięcy powodzenia
Czysta zima No ale cóż, jak to się mówi, po każdej burzy wychodzi słońce chociaż w tym wypadku to chyba po każdej burzy śnieżnejOj tak Lubelszczyzna dziś nie napawa optymizmem taki żart pogoda sobie zrobiła
o ja pierniczę a ja wczoraj w Rossmanie rozkminiałam gdzie są wszystkie pinkiZaopatrzona na kwietniowe testowanie pink as fuck
Aczkolwiek czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie i pojawi się @..
A propos terminów ja wpisałam testowanie na 06.04 a spodziewana wypada mi 04.04
Zobacz załącznik 1385508