reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Hej dziewczyny 🌞 ja nie staraczka, ale lubię Was sobie poczytać i pośmiać się z waszych 💩 tematów 🤣🤣 mimo ze na Lubelszczyźnie pogoda dzisiaj do Duuupy to przesyłam multum słońca 💐💐💐🌞 czekam na Wasze kreseczki 🥰🌷⏸⏸⏸⏸ powodzenia w staraniach, duzo cierpliwości, a dla tych, które zobaczą ⏸ na teście życzę spokojnych 9️⃣ miesięcy 💐🌿 powodzenia 😍🌹👍🏻

a poza temperatura dzieje się coś co by Cie niepokoiło?
Miałam w przeciągu ostatniego tygodnia zawroty głowy, bóle podbrzusza, mdloscie. No ale to mi nic nie daje. W środę ok 22 robione badania wszystko w normie, beta też 0.2 więc No... Okres aby przyszedł dzien wcześniej

Hej dziewczyny 🌞 ja nie staraczka, ale lubię Was sobie poczytać i pośmiać się z waszych 💩 tematów 🤣🤣 mimo ze na Lubelszczyźnie pogoda dzisiaj do Duuupy to przesyłam multum słońca 💐💐💐🌞 czekam na Wasze kreseczki 🥰🌷⏸⏸⏸⏸ powodzenia w staraniach, duzo cierpliwości, a dla tych, które zobaczą ⏸ na teście życzę spokojnych 9️⃣ miesięcy 💐🌿 powodzenia 😍🌹👍🏻
Oj tak Lubelszczyzna dziś nie napawa optymizmem 🙈 taki żart pogoda sobie zrobiła 🌨️❄️☃️

Zaopatrzona na kwietniowe testowanie pink as fuck💪
Aczkolwiek czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie i pojawi się @..
A propos terminów ja wpisałam testowanie na 06.04 a spodziewana wypada mi 04.04

IMG_20220401_150621.jpg

Zaopatrzona na kwietniowe testowanie pink as fuck💪
Aczkolwiek czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie i pojawi się @..
A propos terminów ja wpisałam testowanie na 06.04 a spodziewana wypada mi 04.04

Zobacz załącznik 1385508
o ja pierniczę 😉 a ja wczoraj w Rossmanie rozkminiałam gdzie są wszystkie pinki 😉

reklama
Do góry