reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Czasem się zastanawiam, czy ja serio muszę pracować w korpo, czemu nie mogę dostawać pieniędzy za zakłądanie wątków, odpisywanie Wam na komentarze i wpisywanie dat testowania. Mogę jeszcze grać w sismy
kocham simsy. Tam ciąża nigdy nie zawodzi 😂 ostatnio kosmici zapłodnili mi goscia przy sądzeniu winogron 😂

Cześć dziewczyny! Wszystkim życzę powodzenia w kwietniu i trzymam kciuki za piękne i tłuściutkie dwie kreski na testach 🙂🙂
Jeśli można dołączyć to testowania to chętnie się przyłącze 6.04 - o ile wytrzymam 😂 bo już dziś 8-9 dpo musiałam sprawdzić 🙈 ale zobaczyłam tylko biel na teście pink płytkowy.. także cały czas mam nadzieję i mam nadzieję że wytrzymam z testowaniem do podanego terminu.
Trzymam za wszystkie kciuki obyśmy miały jak najmniej rozczarowania w kwietniu 🤞

Dziewczyny wykorzystałam dziś ostatni test, który nie jest pinkiem i chyba cień już lepiej widoczny
E6C1A9B8-796F-411A-ACEE-314F2F69F41C.jpeg
niż wczoraj 🙈

reklama
Do góry