reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

No teraz jak mamy neta, do jest dużo osób którzy tworzą modyfikacje jako dodatki. Dzięki czemu możesz albo urealnić swoją rozgrywkę, albo dodać np. jakieś tam ubrania, sprzęty itp. Ja akurat nie gram na modach, bo dla mnie to zaprzeczenie gry. Ale dużo dzieciaków, które teraz w to grają to jednak używają xD

Czasem mody są za darmo, czasem płatne, zwykle nie są przetłumaczone na polski, ale są po angielsku więc też tragedii nie ma

reklama
Siemanko!

Dobra, bez żartów - bierzemy się za wiosenne baraszkowanie i sypiemy kreskami. Pogoda niech sprzyja wiosnenym uniesieniom!
Zapraszam do zapisywania się i wspólnego jarania się kreskami!

1.04 @Ladycarooo @Blondynka w sieci
2.04 @Kamila12311

8.04 @pluto_nova
9.04 @MartaMarkry
10.04 @Zazuu

14.04 @Kylyyy1408

17.04 @Moonstone
18.04 @Serio

22.04 @Natalia97

25.04 @Helilo

Legenda:
🩸- okres
🤰- ciąża
💔 - biochem/starata
🚫 - brak okresu, test negaytywny

Zmieniłam oznakowanie bo muszę coś czasem zmienić w życiu.
Powodzenia dla wszystkich!
No to musimy godnie rozpocząć ten miesiąc!

Ja przycupnę, ale na razie bez wpisywania, bo nie mam pojęcia kiedy będzie owu 🙃 póki co 8dc, w poprzednim zaskoczyła mnie w 32dc

Ja tak wogole w tym cyklu jakoś tak zaczęłam się zastanawiać nad tym kiedy była ta owu. W piątek wieczorem test już był taki, ze dwie kreski takie same, w sobotę z samego rana już był wyraźny peak. Apka pokazywała mi owu na niedziele i tak tez myślałam, ze była, ale w poniedziałek dalej miałam śluz taki rozciągliwy przezroczysty.. i dopiero wczoraj ten śluz zniknął.. czy mogę wnioskować, ze owu wiec była w pon? W tym cyklu nie bolały mnie jakoś jajniki, jedynie ból podbrzusza jak na miesiączkę miałam..
w zeszłych cyklach współżyłam do owu, testy pokrywały się z apka, ale teraz wychdozi ze jakby dzień po ona występuje u mnie, a ze w ostatnich cyklach miałam duży problem z brakiem śluzu płodnego z seksow wcześniejszych mogło nic nie wyjść bo nie było warunków do przetrwania chyba?
Czy jeśli ten płodny śluz dalej był w poniedziałek, to wtedy powinnam myśleć ze była owu? Czy dzień po owu tez jeszcze on może być? Mam nadzieje, ze coś zrozumiecie z moich wypocin
😂

reklama
Ja tak wogole w tym cyklu jakoś tak zaczęłam się zastanawiać nad tym kiedy była ta owu. W piątek wieczorem test już był taki, ze dwie kreski takie same, w sobotę z samego rana już był wyraźny peak. Apka pokazywała mi owu na niedziele i tak tez myślałam, ze była, ale w poniedziałek dalej miałam śluz taki rozciągliwy przezroczysty.. i dopiero wczoraj ten śluz zniknął.. czy mogę wnioskować, ze owu wiec była w pon? W tym cyklu nie bolały mnie jakoś jajniki, jedynie ból podbrzusza jak na miesiączkę miałam..
w zeszłych cyklach współżyłam do owu, testy pokrywały się z apka, ale teraz wychdozi ze jakby dzień po ona występuje u mnie, a ze w ostatnich cyklach miałam duży problem z brakiem śluzu płodnego z seksow wcześniejszych mogło nic nie wyjść bo nie było warunków do przetrwania chyba?
Czy jeśli ten płodny śluz dalej był w poniedziałek, to wtedy powinnam myśleć ze była owu? Czy dzień po owu tez jeszcze on może być? Mam nadzieje, ze coś zrozumiecie z moich wypocin
😂
może być dzień po owu śluz płodny raczej. Ja jakbym była Tobą to bym przeyjęła, ze owulacja była w poniedziałek

Do góry