reklama
Ceonis
Fanka BB :)
, @Ladycarooo ja jestem taki sam niecierpliwiec jak Ty
MartaMarkry
Ja właśnie nie wiem.. w tym cyklu przez ten olej z wiesiołka miałam taki płodny śluz jak nigdy.. ale właśnie zdziwiłam się jak go zobaczyłam w poniedziałek nadal.. ale właśnie tak dumam ze może dlatego w poprzednich cyklach się nie udało, bo być może owu wypadała dzień później niż ja myślałam, a wtedy właśnie już staram nie było jak sprawdziłam sobie moje bazgroły. No nic, czekamy!może być dzień po owu śluz płodny raczej. Ja jakbym była Tobą to bym przeyjęła, ze owulacja była w poniedziałek
pluto_nova
Moderator
noo @Ladycarooo się posrała, tzn. postarałaW ogóle jaka ładna, poetycka nazwa forum!!
L
Ladycarooo
Gość
a jakoś mnie wena wzięła xDW ogóle jaka ładna, poetycka nazwa forum!!
em_gie
@Ladycarooo poproszę o wpisanie mnie na 8 kwietnia
Carmen2412
Ja dziś odebrałam też zapas testów ciążowych może nie zbankrutuje bo wyszły mi w mega dobrej cenie mogę w kwietniu testować na luzie
pluto_nova
Moderator
tych nie przebijesz za 73 groszeJa dziś odebrałam też zapas testów ciążowych może nie zbankrutuje bo wyszły mi w mega dobrej cenie mogę w kwietniu testować na luzie
Alphamed hCG, test ciążowy, płytkowy, 1 szt.
Alphamed hCG, test ciążowy, płytkowy, 1 szt. w portalu DOZ.pl. Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.
www.doz.pl
reklama
L
Ladycarooo
Gość
A skąd i jakie testy?Ja dziś odebrałam też zapas testów ciążowych może nie zbankrutuje bo wyszły mi w mega dobrej cenie mogę w kwietniu testować na luzie
Podziel się: