MartaMarkry
Fanka BB :)
Czy dobrze rozumiem, ze ty tez masz już zapasy?Oł noł ! A ja myślałam, ze tanio kupiłam, fuck. Wołaj jakiś % od nich albo chociaż rabatowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy dobrze rozumiem, ze ty tez masz już zapasy?Oł noł ! A ja myślałam, ze tanio kupiłam, fuck. Wołaj jakiś % od nich albo chociaż rabatowy
Ależ oczywiście, będę sikać o każdej porze dnia nie interesuje mnie to, ma wyjść pozytyw każdy cień cienia będę wrzucaćCzy dobrze rozumiem, ze ty tez masz już zapasy?
Ja dzisiaj domowilam dwa.. bo brakowało mi w aptece do darmowej wysyłki, wiadomo co musiałam dodać do koszykaAleż oczywiście, będę sikać o każdej porze dnia nie interesuje mnie to, ma wyjść pozytyw każdy cień cienia będę wrzucać
Skąd ja to znam, moja młoda też zaczyna grę od kodzikówgrałam trochę, ale już nie próbowałam tych opcji Ostatnio to tylko gra u mnie chrześnica jak do mnie przyjedzie i córa czasem, więc moja interakcja z Simsami ogranicza się tylko do wciśnięcia kombinacji klawiszy, żeby się pole do wpisywania kodów pojawiło, bo dziewczyny niegdy nie mogą zapamiętać
To samo, ja jak zamaiwam suple dla starego to chociażbym miała 40 w domu to 2-3 sztuki dorzucę xDJa dzisiaj domowilam dwa.. bo brakowało mi w aptece do darmowej wysyłki, wiadomo co musiałam dodać do koszyka
dla mnie to możesz i negatywne wrzucać ale życzę CI żeby robiły się pozytywneAleż oczywiście, będę sikać o każdej porze dnia nie interesuje mnie to, ma wyjść pozytyw każdy cień cienia będę wrzucać
Łączę się z Tobą w bólach bo ja też siebie nie ogarniam momentamiJa tak wogole w tym cyklu jakoś tak zaczęłam się zastanawiać nad tym kiedy była ta owu. W piątek wieczorem test już był taki, ze dwie kreski takie same, w sobotę z samego rana już był wyraźny peak. Apka pokazywała mi owu na niedziele i tak tez myślałam, ze była, ale w poniedziałek dalej miałam śluz taki rozciągliwy przezroczysty.. i dopiero wczoraj ten śluz zniknął.. czy mogę wnioskować, ze owu wiec była w pon? W tym cyklu nie bolały mnie jakoś jajniki, jedynie ból podbrzusza jak na miesiączkę miałam..
w zeszłych cyklach współżyłam do owu, testy pokrywały się z apka, ale teraz wychdozi ze jakby dzień po ona występuje u mnie, a ze w ostatnich cyklach miałam duży problem z brakiem śluzu płodnego z seksow wcześniejszych mogło nic nie wyjść bo nie było warunków do przetrwania chyba?
Czy jeśli ten płodny śluz dalej był w poniedziałek, to wtedy powinnam myśleć ze była owu? Czy dzień po owu tez jeszcze on może być? Mam nadzieje, ze coś zrozumiecie z moich wypocin
witamine C 2x500, witamine d 4000j, kwas foliowy, inozytol, glutation, L argininę, L karnitynę, Astaksantyne, Omega 3, Maca, kompleks witamin B, cynk i selen.Proszę o wpisanie mnie na 23.04
@Helilo - który cykl starań jeśli mogę zapytać?
z ciekawości, jakie suple łyka twój facet?