reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

wg mnie jeszcze nie pik, ale bilsko
no te właśnie tak jakby brakowało. Długo coś u mnie teraz to się wszystko kręci i nic nie boli. Nie mam oczekiwań co do tego cyklu bo wiem, że moje endo jest już pogrubione fest. Kusi mnie żeby zadzwonić i pójść na monitoring, ale to wiąże się z tym że będzie mi.kazal przyjść na koniec pracy czyli gdzies na 20 a wejdę po 22 zapewne...

reklama
Patrzcie jaki , ulubiony” test kupił mąż, także jak będę tu wstawiać mocne cienie to przypomnijcie ze to facelle 😂😂

Załączniki

• 305B2351-C821-413D-9C7E-CFE9258CF898.jpeg
    305B2351-C821-413D-9C7E-CFE9258CF898.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 84
Gratulacje, oczywiście dla wszystkich dzisiejszych testów 😍😍😍 ja wczoraj powinnam dostać okres bo cykle z 24/25 zrobiły się 28 dniowe. Testów nie mam więc czekam
To u mnie podobnie. Testow brak, dalej sobie jaja ze mnie robią i nie wysyłają... grrr
7 lub 9 dni do okresu i 8 dni po owu
No i czekam, przebierając nóżkami, a ze apteka w cholerę daleko, deszcz pada to niestety czekam

no te właśnie tak jakby brakowało. Długo coś u mnie teraz to się wszystko kręci i nic nie boli. Nie mam oczekiwań co do tego cyklu bo wiem, że moje endo jest już pogrubione fest. Kusi mnie żeby zadzwonić i pójść na monitoring, ale to wiąże się z tym że będzie mi.kazal przyjść na koniec pracy czyli gdzies na 20 a wejdę po 22 zapewne...
A jakie i kiedy miałaś endo?

reklama
Do góry