reklama
Jula19
Fanka BB :)
polecam szybkie marszeChyba też czas wziąć sie za jakieś ćwiczenia, juz tak za tym tesknie ale troche sie boje bo jakis czas temu miałam mega problemy z plecami. Moze zaczne od jakiejś lekkiej jogi, niestety wszystkie podskoki i bieganie zabronione
L
Ladycarooo
Gość
Joga jest super! Staram się robić codziennie rano chociaż 10 minut. PolecamChyba też czas wziąć sie za jakieś ćwiczenia, juz tak za tym tesknie ale troche sie boje bo jakis czas temu miałam mega problemy z plecami. Moze zaczne od jakiejś lekkiej jogi, niestety wszystkie podskoki i bieganie zabronione
Jula19
albo rowerChyba też czas wziąć sie za jakieś ćwiczenia, juz tak za tym tesknie ale troche sie boje bo jakis czas temu miałam mega problemy z plecami. Moze zaczne od jakiejś lekkiej jogi, niestety wszystkie podskoki i bieganie zabronione
Mmiiaa
Chodze codziennie z psem zazwyczaj ponad godzine, ale w deszcz średnio mi sie to widzi, tymbardzien ze pies z tych delikatnych i np. dzis rano zawrócił z powrotem po pierwszym trawnikupolecam szybkie marsze
Mmiiaa
Wieeem ja znam i kocham większość aktywności, zawsze coś tam robilam, niestety plecy starej baby i ilosc kasy wydanej na fizjo skutecznie trzymała mnie z dala od tego ale juz nie mogeJoga jest super! Staram się robić codziennie rano chociaż 10 minut. Polecam
Mmiiaa
Też czeka na lepszą pogodę
albo rower
reklama
Moonstone
Moderator
Chrzanię. W maju maluję korytarz XDZobacz załącznik 1387289
Zobaczcie, siedze w biurze a tam facet gipsuje ścianę. Ciekawe czy w ciazy bedzie
Podziel się: