reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

A jesteś pewna, ze nie zostałas do nas dopisana? Widziałam kilka osób, które pisały tutaj po Twoim poście, a piszą też na zamkniętym. Mogę spróbować Cię oznaczyć w poście i zobaczymy [emoji6]
Dziękuję ale teraz i tak już nie nadrobię tych postów tam a nie chce wchodzić w zgrane grono w połowie.
Wystarczy mi otwarty wątek na majowym.
🤗

reklama
Zgłaszałam chęć dołączenia do grupy początkiem października..... Pisałam wiadomości prywatne do moderatorki. Ale przeżyje i bez tego wątku :)
...też się nie dostałam, szkoda, ale płakać nie będę, bo to nie jest teraz najważniejsze :) Dobrze, że tutaj też się coś dzieje, a zawsze można dołączyć do Majówek lub Marcówek ;)

To w tych samych terminach się obracamy :) Ja na 1 kwietnia. Od samego początku jednak rozmiary dziecka wskazują że może i wcześniej .... oby! Na koniec jest na ogól tak trudno, że człowiek chce sobie ulżyć jak najszybciej
Też liczę że może wcześniej. To moja druga ciąża, w pierwszej do samego końca smigalam, wszystko robioam, nie rozumiałam jak ciężarówki narzekają na wiązanie butów. Ale okazuje się prawdą że w drugiej brzuch większy, szybciej rośnie itp. a będziesz mieć chłopczyka czy dziewczynkę?:)

Też liczę że może wcześniej. To moja druga ciąża, w pierwszej do samego końca smigalam, wszystko robioam, nie rozumiałam jak ciężarówki narzekają na wiązanie butów. Ale okazuje się prawdą że w drugiej brzuch większy, szybciej rośnie itp. a będziesz mieć chłopczyka czy dziewczynkę?:)
Postanowiłam zrobić sobie niespodziankę. Chce poznać płeć dopiero przy porodzie 😊

reklama
Hej wszystkim! Ja mam termin 20 kwietnia i to moja trzecia ciąża. Najgorsza z wszystkich 😔tez miała być „niespodzianka” ale lekarz się wygadał - i tak oto mamy drugą córkę co niezmiernie cieszy męża.

Do góry