Bedemama!
Moderator
Ja tez marze o corce z tych samych powodowTrzymam kciuki za chlopaka !
Igg zawsze swiadczy o przebytej infekcji . Kup w aptece 100% sok z zurawiny
Zawsze marzylam o corce - wspolne zakupy, ploteczki itp. Z synem nie pogadasz 2 godziny przez telefonani nie doradzi za 20 lat co jest trendy
![]()
Ja chyba bym sprawdzala co godzine gdybym kupila detektor![]()
Jak patrze na relacje meza ze swoja mama to mnie to buduje. Moze nie rozmawiaja ze soba godzinami przez telefon, ale cokolwiek by sie nie dzialo z naszym synem to juz konsultacja z mamusia na whatsappie. O ciazy tez powiedzielismy najpierw mamie meza. Z kolei tesciowa najmniej chyba dogaduje sie ze swoja corka, ktora wyprowadzila sie z domu zaraz po skonczeniu 18 lat. Tesciowa ma jedna corke i trzech synow.
No ja na twoim miejscu zjadlabym tego knoppersaBedemama musiałaś mi przypomnieć o tym snickersie o matkooooo mam knopersa w domu ale jak zjem to córka mi da popalić bo to jej hihi. Najlepiej nie trzymać słodkiego w domu. Chyba zjem kawałek gorzkiej czekolady może mi przejdzie
Jesssuu 17 dni... lubie swoja tesciowa ale nie az tak!Przede mna jeszcze 17 dni z tesciowazastanawiam sie jak tesc przezyl 40 lat
![]()
Najlepsze jest to, ze te wspolne wakacje to moj pomysl. Zaplanowalismy na poczatku czerwca kiedy jeszcze nie wiedzialam ze beda mna targac hormony.![]()