To świetna wiadomość. Ale miałaś stracha.Dziękuję, wszystko dobrze. Nie plamię, nie krwawie, nic nie boli. Ale muszę zostać do piątku na "obserwacji" (a tak naprawdę chodzi o 3 doby, za które szpital dostaje kasę za pacjentke [emoji58]). Muszę wytrzymać [emoji2368]
reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Dziewczyny tak dla rozluźnienia atmosfery:
Chłopak czy dziewuszka?
Oczywiście wiem że to tylko spekulacje [emoji23] ale ciekawa jestem czy się sprawdzi
Chłopak czy dziewuszka?
Oczywiście wiem że to tylko spekulacje [emoji23] ale ciekawa jestem czy się sprawdzi
Najeczka
W sumie wolałabym wyjść teraz, bo w poniedziałek i tak mam wizytę u mojego lekarza i usg. Ale jak muszę zostać to trudno. Pomęcze się trocheMoże to i lepiej i będziesz trochę spokojniejsza że jesteś pod opieką. A przy wpisie pewnie zrobię Ci jeszcze usg ważne że z dzidziusia wszystko dobrze
MoniaMa
Witaj ja też mam dzisiaj 7+5[emoji3526]
Cześć dziewczyny, czytam was od dłuższego czasu ale dopiero odważyłam się odezwać. Jestem ok 7+5, bobas rozwija się dobrze i widać serduszko. I dołączam do grona bezobjawowych ciąż
Najeczka
Ja już nie zgaduje bo podobno mówiłam źle, na odwrót [emoji55]Dziewczyny tak dla rozluźnienia atmosfery:
Chłopak czy dziewuszka?
Oczywiście wiem że to tylko spekulacje [emoji23] ale ciekawa jestem czy się sprawdzi Zobacz załącznik 1018218
sisi_1989
Moja droga, nie martw sie. Nie masz już wpływu na to. Nie plamisz, z bólu się nie skrecasz więc nie jest źle.
Moja siostra w dwóch ciazach nie miała żadnych dolegliwości i kazała.nie słuchać głupot, że np wymioty świadczą o prawidlowym przebiegu ciazy.
Kilkanaście lat temu nie było Internetu i możliwości wyczytania, kobiety dlugo nie wiedziały , że są w ciąży i było też dobrze. Widocznie masz super organizm i siły witalne, które doskonale radzą sobie że zmianami hormonalnymi.
Mój lekarz nawet kazał mi na razie witamin żadnych nie brać choć większość dziewczyn dostaje na początku. Ja tylko kwas. I też się tym martwilam ale ufam mu.
Bez internetu czasami byloby latwiej. Czesto bawimy sie w lekarzy i same probujemy sie diagnozowac. Google I fora nie zastapia wizyty u lekarza, a jezeli lekarz i normy laboratoryjne mowia ze wszystko jest w porzadku, to zazwyczaj tak jest moj maz ktory jest lekarzem dostaje szalu kiedy sama sie diagnozuje przez internet. Mnie tez denerwuje kiedy wypowiada sie na tematy, w ktorych ja jestem ekspertem, bo cod tam przeczytal powiedzmy ze ze zrodla o kiepskiej wartosci naukowej.
Znajdzcie lekarza, ktoremu ufacie . Tak zeby zawsze w razie watpliwisci je rozwiac.
Rozumiem lek o dziecko bo tez jestem po stratach, ( 1 biochemiczna , 2 poronienie zatrzymane) ale stres niczego nie zmienia, a na pewno nie pomaga.
MoniaMa
Też się zastanawiam bo mam początkiem października wizytę.[emoji848]Dziewczyny czy w 1 trymestrze można robić zęby? Bo umówiłam wizytę przed ciąża. A teraz zastanawiam się czy powinnam dziś iść...
Najeczka
Swoją drogą sam pecherzyk i ułożenie zarodka są bardzo podobne jak na moim usg z pierwszej ciąży. Mam syna [emoji16]Dziewczyny tak dla rozluźnienia atmosfery:
Chłopak czy dziewuszka?
Oczywiście wiem że to tylko spekulacje [emoji23] ale ciekawa jestem czy się sprawdzi Zobacz załącznik 1018218
reklama
milena1706
Tak jak pokazujecie tu swoje wyniki bety to są w tysiącach a ja jak robiłam bete w 35 dc czyli według miesiączki to był 5 tc i było tylko 887 mlu/ml