Tak, na pewno mają w rossmannie, a czy gdzieś indziej to nie wiem, bo ja się tam zaopatruję albo internetowo [emoji6]Gdzie można dostać te kosmetyki Chodakowskiej? Rossman?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, na pewno mają w rossmannie, a czy gdzieś indziej to nie wiem, bo ja się tam zaopatruję albo internetowo [emoji6]Gdzie można dostać te kosmetyki Chodakowskiej? Rossman?
Wklesly to miałam 5 lat temuAle super, że jest serduszko [emoji3059] cudowne zdjęcie [emoji7]O właśnie, do higieny intymnej w ciąży lepiej stosować jakieś specjalne żele, czy jak? [emoji6]Mój dziś mega plaski, a wręcz wklęsły [emoji53] ale to wszystko przez to, że mało dziś jadłam...
Wklesly to miałam 5 lat temu
A to mój brzuchollo Zobacz załącznik 1014703
Śliczny [emoji7] ja zanim taki zobaczę to minie pewnie trochę minie z tym moim niejedzeniem teraz [emoji53]Wklesly to miałam 5 lat temu
A to mój brzuchollo Zobacz załącznik 1014703
Mój brzuch, który wstawiłam wyżej.. to chyba efekt wzdęcia. Sama nie wiem. Jem też bardzo mało, bo cały czas mnie mdli. Dziś i tak wymiotowałam tylko dwa razy. Rano brzuch mam prawie płaski.. a po południu już taki jak na zdjęciu [emoji2368]Ogólnie jak przyszła 15 i było mi lepiej to pomyślałam, że życie jest piekne... A od 18 znowu to samo- próbowałam zjeść zupę, zmusiłam się i zjadłam aż połowę talerza, teraz leżę i zdycham [emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem ciekawa, czy ten prenatal serio pomaga na mdłości [emoji16]