reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020
IMG_20190823_121236.jpeg

reklama
Ja miałam owulacje 26 to prawie idziemy podobnie [emoji122] Czekam na wieści [emoji854]
A masz cykle 28, czy dłuższe? Bo js mam 31 i się zastanawiam czy nie powinnam odjąć tych 3 dni roznicy [emoji849][emoji848]
To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
Super, że się udało dostać do lekarza, gratulacje! Piękna fasolka [emoji7]

Kochana, podpowiedz mi jak Ty to rozwiazujesz, bo myślałam o tym samym, żeby równolegle robić wizyty prywatnie i na NFZ i mieć chociaż bezpłatne badania...

Sprobuje prowadzić rownolegle. Z dwiema kartami ciąży. O ile będzie mi się chciało chodzić tak podwójnie ze wszystkim, no ale sprobuje.

Hej. Ciężko Was ze wszystkim nadrobić :) niestety tak to jest z absorbującą 2 latką, że internet jak śpi ;)
Niedoczynna cieszę się, że z ciąża jest ok. Jestem przerażona troche Twoim podejściem. Ciąża może jest, może nie ma, może to nadrzerka, lekarze i szpitale są złe, wole leczyć się w domu. No nie możesz tak postępować. Dziecko jest najważniejsze, musisz myśleć o jego dobru. A nie co powie teść czy partner. Czy krzywo spojrzy albo kasy mu ubywa.. To, że wychodzić wcześniej do pracy, bo nie może słuchać Twojego narzekania na temat plamienia to szok! To jego dziecko i zasrany obowiązek by Cię wspierać. Nie rozumiem ani jego ani Ciebie. Jak możesz na to pozwalać. Podejrzenia, że Cie zdradza, bo jesteś w ciąży i nie moze z Tobą "tego" robić. Ile on ma lat? No ja sobie nie wyobrażam takiego podejścia. Nie chcesz wiecej dzieci, bo stres.. To dopiero początek. Przed Tobą poród i wychowanie, to jest dopiero wyzwanie.

Co do poruszania prywatnych wątków, to myślę że z czasem będziemy bardziej się otwierały, poznawały. Myślę, że na wszyatko potrzeba czasu. Jak na prywatne, wątki, mess, czy fb. Ja nie mam problemu jeżeli ktoś ma ochote się wygadać. Takie mohe zdanie. Też mam forum z pierwszej ciąży i wiadomo, że to już inny etap. Spotykamy się raz na jakiś czas, bo każda z innego miasta, mamy grupę na mess i jest fajnie.

reklama
Do góry