reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Powodzenia , czekamy na wieści [emoji6][emoji110]

Boli mnie trochę brzuch i dostałam rozwolnienia. Czuje, że znów coś wierci i bede musiała znowu lecieć.
Stresuje mnie to...

reklama
Powodzenia , czekamy na wieści [emoji6][emoji110]

Boli mnie trochę brzuch i dostałam rozwolnienia. Czuje, że znów coś wierci i bede musiała znowu lecieć.
Stresuje mnie to...
Pamiętaj żeby dużo pić. W czasie rozwolnienia trzeba przede wszystkim nawadniać organizm [emoji6]

Już prawie litr wypiłam od rana. Pije teraz miętę. Doszły zimne dreszcze i senność [emoji17]
Żeby wszystko tylko było dobrze, żeby to niczego nie zapowiadało... chociaż raz chcialabym aby wszystko było dobrze i się udało.

Idę dzisiaj na pierwszą wizyte na NFZ. Poprzednią ciąże cala prowadziłam prywatnie i mocno uderzało to po kieszeni. Stwierdziłam, że sprobuje prowadzic teraz rownolegle na nfz, zeby chociaz badania miec darmowe. Bo tak czy siak będę prowadziła u mojej doktor, bo jej ufam, a NFZ-towskie wizyty wykorzystam dla samych badań.
Nie wiem, czego sie spodziewac, bo przez cale swoje zycie nigdy nic na NFZ nie robilam.

Już prawie litr wypiłam od rana. Pije teraz miętę. Doszły zimne dreszcze i senność [emoji17]
Żeby wszystko tylko było dobrze, żeby to niczego nie zapowiadało... chociaż raz chcialabym aby wszystko było dobrze i się udało.
P
Nie denerwuj się, ja też ostatnio ma problem z brzuchem i biegunkami, do tego dziś u nas 26stopni a ja leżę w bluzie skarpetach i się trzęse :)

Idę dzisiaj na pierwszą wizyte na NFZ. Poprzednią ciąże cala prowadziłam prywatnie i mocno uderzało to po kieszeni. Stwierdziłam, że sprobuje prowadzic teraz rownolegle na nfz, zeby chociaz badania miec darmowe. Bo tak czy siak będę prowadziła u mojej doktor, bo jej ufam, a NFZ-towskie wizyty wykorzystam dla samych badań.
Nie wiem, czego sie spodziewac, bo przez cale swoje zycie nigdy nic na NFZ nie robilam.
To Twoja pierwsza pierwsza, czy pierwsza na nfz a wcześniej prywatną już miałaś? Ktory tydzień? [emoji6]
Daj znać koniecznie jak po wizycie! :)
Oczywiście [emoji6]

Ja dziś stwierdzilam ze koniec tego marazmu, biorę moich na plażę choćbym miała ja cala zarzygac. No nie wyrobię psychicznie leżąc i haftajac tylko. Jedziemy w ustronne miejsce, w razie czego będziemy tylko my na plaży więc niech sie dzieję wola nieba.

Mnie NFZ raz pozytywnie zaskoczył niedawno. Mąż złamał rękę z przemieszczeniem, potrzebna była operacja, prywatnie trzeba było czekać 3 tygodnie i zapłacić 6000 zł, na NFZ poszedł na IP, wysiedział swoje (od 8 do 17), ale przyjęli go do szpitala i następnego dnia o 10 rano miał już operację. Także nie nastawiaj się negatywnie! :)

reklama
Cudownie, na pewno będzie dobrze, najwyżej sobie pohaftujesz co jakiś czas. Powietrze dobrze robi :)
Ja dziś stwierdzilam ze koniec tego marazmu, biorę moich na plażę choćbym miała ja cala zarzygac. No nie wyrobię psychicznie leżąc i haftajac tylko. Jedziemy w ustronne miejsce, w razie czego będziemy tylko my na plaży więc niech sie dzieję wola nieba.
P
Nie denerwuj się, ja też ostatnio ma problem z brzuchem i biegunkami, do tego dziś u nas 26stopni a ja leżę w bluzie skarpetach i się trzęse :)
Dziękuję, staram się [emoji4] teraz tp mnie juz laskocze w dole brzucha jakbym miala zapalenie lecherza, siku sie chce ale malo robie a pecherz nie boli.
Mi też jest lodowato chociaż podobnie u mnie za oknem, więc siedzę w pracy w swetrze

Do góry