reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja mam 34 lata. Córeczka 21 miesięcy. Dwie ciąże poroniłam. Pierwsza obumarła i to była dla mnie trauma, to była pierwsza ciąża. Druga poroniłam już po córeczce i bardzo wcześnie, bo w 37 dniu przy 28 dc.. Było mi przykro ale o wiele szybciej doszłam do siebie. Miesiąc później dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze.

reklama
Też słyszałam że do podmywania najlepsza jest sama woda-od ginekologa dziecięcego. Niestety ja nie wyobrażam sobie niczego nie używać...więc polecam Laktacyd. Jeśli chodzi o kosmetyki wszelakie to tyle wiem ,że należy unikać SLS-ów. Sodium Laureth Sulfate się nazywa i to skladnik między innymi płynu do naczyń i spryskiwaczy do okien

Atena100 hmmm dobrze wiedzieć ,że nie jestem tu najstarsza....
Jak wnoszę po nikach to takie 20+ raczej kobietki prawda?
To wasze pierwsze ciąże? Czy jest tu ktoś kto już posiada potomstwo???

Mam 26 i to moja pierwsza ciąża :)

Też pierwsza ciąża, 29lat.
Najgorsze są nudności wieczorne.. wtedy nic nie pomaga, także jak nie macie objawów to sie cieszcie jak najdłużej ;)

Też o wiele częściej pojawiają mi się nudności wieczorne.., ale dla mnie akurat lepiej, bo rano przed pracą nie muszę się o to martwić.
Od dziś przez 2 tygodnie mogą się pojawiać obojętnie o której, bo rozpoczęłam urlop

Dziewczyny, a idziecie na badania prenatalne? Ja jestem zarejestrowana na 23 września.

Szczerze powiem, że nawet nie wiem, w którym tygodniu ciąży powinno się takie wykonać?
9.09 mam wizytę serduszkową ❤️ i będę pytać o wszystkie ciążowe szczegóły mojej ginekolog.

Mam 26 i to moja pierwsza ciąża :)

Też o wiele częściej pojawiają mi się nudności wieczorne.., ale dla mnie akurat lepiej, bo rano przed pracą nie muszę się o to martwić.
Od dziś przez 2 tygodnie mogą się pojawiać obojętnie o której, bo rozpoczęłam urlop

Szczerze powiem, że nawet nie wiem, w którym tygodniu ciąży powinno się takie wykonać?
9.09 mam wizytę serduszkową ❤️ i będę pytać o wszystkie ciążowe szczegóły mojej ginekolog.

Między 11, a 13+6

reklama
Ja mam 27 lat druga ciąża no w zasadzie trzecia mam już synka 4 letniego. Na koncie jeszcze poronienie wczesnej ciąży 11 kwietnia tego roku... Mam nadzieję że następny kwiecień mi zrekompensuje w jakiś sposób ta stratę ... I nikomu tego nie życzę... Staram się być dobrej myśli tym razem... Ale powinno być dobrze bo już wiem że TSH było zabójca mojego aniołka ...

Do góry