Karolajna33
Aktywna w BB
Ja 33 za niedługo kończę, pierwsza ciążaJuż mówiłyście swoim bliskim o powiększeniu rodziny?
Do października też mam 33 lata hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 33 za niedługo kończę, pierwsza ciążaJuż mówiłyście swoim bliskim o powiększeniu rodziny?
Do października też mam 33 lata hehe
A mam do was pytanie - czy używacie w ciazy jakieś specjalne plyny do higieny intymnej? Takie, które mogą pomóc zminimalizować ryzyko występowania tak powszechnych w ciazy infekcji pochwy. Chodzi mi o takie płyny z dobrym, naturalnym składem (bo na składach kosmetyków nie znam się kompletnie).
A pamiętasz może źródło opracowania? Nigdy o tym nie słyszałam i jestem ciekawaNie używam żadnych płynów do higieny intymnej. Ani w ciąży ani normalnie.
Czytałam kiedyś opracowanie, ze robią więcej szkody niż pożytku.
A pamiętasz może źródło opracowania? Nigdy o tym nie słyszałam i jestem ciekawa
Wroce do domu to poszukam.
Tak na szybko, to na 100% pisala o tym m.in mamaginekolog (z ktorej nie wszystkimi pomyslami i przemysleniami sie zgadzam, ale akurat tej wpis dommnie trafił)
Mnie mega mdliło dziś po południu, ale to przez zapachy w komunikacji publicznejTeż pierwsza ciąża, 29lat.
Najgorsze są nudności wieczorne.. wtedy nic nie pomaga, także jak nie macie objawów to sie cieszcie jak najdłużej
Ja mam 24 lata, druga ciąża, pierwsza poroniona.Atena100 hmmm dobrze wiedzieć ,że nie jestem tu najstarsza....
Jak wnoszę po nikach to takie 20+ raczej kobietki prawda?
To wasze pierwsze ciąże? Czy jest tu ktoś kto już posiada potomstwo???