U mnie termin ok. 5-7 kwietnia można wpisać aplikacja ciąża+ pokazuje dzisiaj 4t6d. Brzuch mnie boli ale nie jak na okres tylko inaczej, zwłaszcza przy wysiłku, staram się uważać bo u mnie jeszcze bardzo wcześnie więc mimo że to moja 3 ciąża to jednak strach jest. Oprócz tego objawów większych brak, tylko strasznie ociezala się czuję i piersi zaczynają pobolewac.
reklama
Bedemama!
Moderator
Jestes w 5t2d - tak wyliczy Ci lekarz na podstawie OM. Ale potocznie, jesli ktos zapyta, to mowi sie, ze jestes w 6 tygodniu, bo juz go zaczelasOrłem z matematyki nie jestem ale wszystkie apki tak mi wyliczaja i jak teraz policzyłem dni w kalendarzu to wychodzi 6t2d - chyba że źle liczę. Pierwszy dzień pierwszego tygodnia to 28 czerwca, mam za sobą 5 pełnych tygodni i jestem w 2 dniu 6 tygodnia chyba że wskazuję się zakończone tygodnie które mamy za sobą? To wtedy byłoby 5t2d. Ale myślałam że podaje się tydzień w którym aktualnie jestem
To moja druga ciaza a tez czasami musze pomyslec zanim powiem w ktorym jestem tygodniu
Karolajna33
Aktywna w BB
Jestes w 5t2d - tak wyliczy Ci lekarz na podstawie OM. Ale potocznie, jesli ktos zapyta, to mowi sie, ze jestes w 6 tygodniu, bo juz go zaczelas
To moja druga ciaza a tez czasami musze pomyslec zanim powiem w ktorym jestem tygodniu
Dziękuję
Karolina2102
Fanka BB :)
Mi aplikacje pokazują termin porodu 4/5 kwietnia. Ostatnia @ 30.06. Jedna aplikacja pokazuje 4 tydz 7 dni druga Tydzień ciąży 6 (5+0) a jeszcze inna 4 tyg 6 dni Ale po wizycie u lekarza wszystko będzie jaśniejsze
K
Katerinka80
Gość
Mamy ten sam dzień 4t6dU mnie termin ok. 5-7 kwietnia można wpisać aplikacja ciąża+ pokazuje dzisiaj 4t6d. Brzuch mnie boli ale nie jak na okres tylko inaczej, zwłaszcza przy wysiłku, staram się uważać bo u mnie jeszcze bardzo wcześnie więc mimo że to moja 3 ciąża to jednak strach jest. Oprócz tego objawów większych brak, tylko strasznie ociezala się czuję i piersi zaczynają pobolewac.
Blizniakisanok
Zaczynam panikować
W poprzedniej ciąży nie miałam mdłości, (może ze 4 razy wyniotowałam) w tej zdarzyły się raz wymioty i nieraz było mi mdło. Dziś nic a nic i zaczynam się bać.
Poroniłam przed poprzednią ciążą dwa razy, raz byłam łyżeczkowana.
W poprzedniej ciąży nie miałam mdłości, (może ze 4 razy wyniotowałam) w tej zdarzyły się raz wymioty i nieraz było mi mdło. Dziś nic a nic i zaczynam się bać.
Igraszka
Zaczynam panikować
Wiem że łatwo mówić, ale spokojnie ciesz się brakiem objawów. Na pewno wszystko jest dobrze
Karolajna33
Aktywna w BB
Ja nie mialam problemów z cera (z wyjątkiem kilkumiecy po odstawieniu tabletek anty) przed ciąża również w okresie przed @ i na razie nie zaobserwowalam u siebie wypryskow
reklama
Karolajna33
Aktywna w BB
Też panikuje przy każdym ukluciu i pobolewaniu brzucha - na początku ciąży miałam plamienia (być może od zagnieżdżania zarodka ale na wszelki wypadek dostałam 1 opakowanie duphastonu) . Dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę i też się przejmuje czy jak odstawie to wszystko będzie ok (wizytę mam dopiero w piątek). Mówią żeby w ciąży się nie stresować wiem że ciężko się nie denerwować ale nerwy nic nam nie pomogą - musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśliZaczynam panikować