K
Katerinka80
Gość
Umnie podobnie ból piersi i non stop kibelekZ moich objawów to ogromna tkliwość piersi, częste oddawanie moczu i zwiększone łaknienie. Poza tym jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umnie podobnie ból piersi i non stop kibelekZ moich objawów to ogromna tkliwość piersi, częste oddawanie moczu i zwiększone łaknienie. Poza tym jest ok
No beta niska, ale może też być tak, że owulacja była później i beta jeszcze zacznie rosnąć. Powtórz w poniedziałek i już raczej wszystko będzie wiadomo. Swoją drogą bardzo dziwna ta tabela z wartościami bety. Pierwszy raz widzę tak wysokie wartości na poczatkowe tygodnie ciazy.taki mam wynik, więc chyba nic z tego
beta -HCG 5.78 ˄ < 5.0 mIU/ml Wynik ujemny < 10.0 mIU/ml Tydzień 4 - 5 1500 - 2300 mlU/ml Tydzień 5 - 6 2400 - 135000 mlU/ml Tydzień 6 - 7 10500 - 161000 mlU/ml Tydzień 7 - 8 18000 - 209000 mlU/ml Tydzień 8 - 9 37500 - 218000 mlU/ml Tydzień 9 - 10 42800 - 219000 mlU/ml Tydzień 10 - 11 33700 - 218700 mlU/ml
W takim razie wydaje mi sie, ze jestes w 5t2dc. Powodzenia na pierwszej wizycie!Wychodzi mi z kalkulatorów termin 2-3 kwietnia. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 28 czerwca.
Orłem z matematyki nie jestem ale wszystkie apki tak mi wyliczaja i jak teraz policzyłem dni w kalendarzu to wychodzi 6t2d - chyba że źle liczę. Pierwszy dzień pierwszego tygodnia to 28 czerwca, mam za sobą 5 pełnych tygodni i jestem w 2 dniu 6 tygodnia chyba że wskazuję się zakończone tygodnie które mamy za sobą? To wtedy byłoby 5t2d. Ale myślałam że podaje się tydzień w którym aktualnie jestemW takim razie wydaje mi sie, ze jestes w 5t2dc. Powodzenia na pierwszej wizycie!