Aneczka85_01
Fanka BB :)
Jutro i w środę robię bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby to jednak była ciąża będziemy testować razemMoja @ też za tydzień. Trudno tyle czasu wytrzymać :-( ja też jestem senna ale podejrzewam niestety tarczyce....
U mnie w poprzedniej ciąży jak się dowiedziałam to wtedy wszystkie możliwe objawy [emoji23]Dziewczyny a kiedy pojawiły się u Was pierwsze objawy?
Do lekarza najlepiej 2-3 tyg po terminie okresu, będzie wtedy coś widaćWłaśnie zastanawiam się kiedy wybrać się do lekarza....
Ja chodziłam z mężem w pierwszej ciąży. Normalnie wchodziłam i problemu nie było, wszystko mężowi lekarz tłumaczył. Ja chodziłam prytwanie, nie wiem jak jest na NFZA idziecie na dopochwowe z partnerami? Co Ty na to Wasz gin? Pytacie przed wejściem czy można?
Najlepiej jest iść 2-3 tyg po okresie zeby było coś widać, wiec mysle ze Twój termin w sam raz, powinno bić już serduszkoA czy myślicie że jesli pójdę 22sierpnia nie będzie zbyt późno? @ powinnam dostać 27.07 czyli wczoraj a test pozytywny wyszedł już 25.07 więc nie dostałam. Wcześniej zaplanowaliśmy sobie urlop i niewiem czy będę miała kiedy iść...
A czy myślicie że jesli pójdę 22sierpnia nie będzie zbyt późno? @ powinnam dostać 27.07 czyli wczoraj a test pozytywny wyszedł już 25.07 więc nie dostałam. Wcześniej zaplanowaliśmy sobie urlop i niewiem czy będę miała kiedy iść...
Nie nie robiłam. 30.06 ostatnia @Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ? Bete robiłaś ?
Nie nie robiłam. 30.06 ostatnia @
I jak wyszła? Ja robiłam 3 testy i ta druga też była trochę jasniejsza..Ja tez miałam ostatnia 30.6. 25.7 test pozytywny ale słaba kreska była i robiłam bete .
I jak wyszła? Ja robiłam 3 testy i ta druga też była trochę jasniejsza..
Rozumiem, ja w pierwszej ciąży byłam u lekarza dopiero jakieś 2 tyg po terminie @ i wtedy miałam skierowanie na bete.21,6 i byłam tego dnia u lekarza , kazała powtórzyć w poniedziałek i w środę przyrost sprawdzić , zapisała mnie na 8.8 bo mówiła ze nie ma sensu wcześniej a tego 8 już będzie widać pęcherzyk jeśli wszystko się ładnie potoczy
ja mam dzien pozniej, u mnie beta juz 18.07 wyszla, mysle, ze bedzie ok, przynajmniej serduszko juz powinno bycA czy myślicie że jesli pójdę 22sierpnia nie będzie zbyt późno? @ powinnam dostać 27.07 czyli wczoraj a test pozytywny wyszedł już 25.07 więc nie dostałam. Wcześniej zaplanowaliśmy sobie urlop i niewiem czy będę miała kiedy iść...