reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
A czy myślicie że jesli pójdę 22sierpnia nie będzie zbyt późno? @ powinnam dostać 27.07 czyli wczoraj a test pozytywny wyszedł już 25.07 więc nie dostałam. Wcześniej zaplanowaliśmy sobie urlop i niewiem czy będę miała kiedy iść...

Moja @ też za tydzień. Trudno tyle czasu wytrzymać :-( ja też jestem senna ale podejrzewam niestety tarczyce....
Trzymam kciuki aby to jednak była ciąża :) będziemy testować razem :)

@Karokao ja tez szybko mialam objawy, niby niemozliwe, ze ciaza a jednak, trzyma kciuki, pierwsza pozytywna beta wyszla w 8dpo[/QUOTE]
Ja w pierwsze ciąży miałam w okolicy okresu takie bóle jak teraz ale wcześniej nie przywiązywałam wagi wiec nie wiem co było wcześniej czy tak jak teraz [emoji3]

Dziewczyny a kiedy pojawiły się u Was pierwsze objawy?
U mnie w poprzedniej ciąży jak się dowiedziałam to wtedy wszystkie możliwe objawy [emoji23]

Właśnie zastanawiam się kiedy wybrać się do lekarza....
Do lekarza najlepiej 2-3 tyg po terminie okresu, będzie wtedy coś widać :)

A idziecie na dopochwowe z partnerami? Co Ty na to Wasz gin? Pytacie przed wejściem czy można?
Ja chodziłam z mężem w pierwszej ciąży. Normalnie wchodziłam i problemu nie było, wszystko mężowi lekarz tłumaczył. Ja chodziłam prytwanie, nie wiem jak jest na NFZ

A czy myślicie że jesli pójdę 22sierpnia nie będzie zbyt późno? @ powinnam dostać 27.07 czyli wczoraj a test pozytywny wyszedł już 25.07 więc nie dostałam. Wcześniej zaplanowaliśmy sobie urlop i niewiem czy będę miała kiedy iść...
Najlepiej jest iść 2-3 tyg po okresie zeby było coś widać, wiec mysle ze Twój termin w sam raz, powinno bić już serduszko :)

21,6 i byłam tego dnia u lekarza , kazała powtórzyć w poniedziałek i w środę przyrost sprawdzić , zapisała mnie na 8.8 bo mówiła ze nie ma sensu wcześniej a tego 8 już będzie widać pęcherzyk jeśli wszystko się ładnie potoczy
Rozumiem, ja w pierwszej ciąży byłam u lekarza dopiero jakieś 2 tyg po terminie @ i wtedy miałam skierowanie na bete.

reklama
ja mam dzien pozniej, u mnie beta juz 18.07 wyszla, mysle, ze bedzie ok, przynajmniej serduszko juz powinno byc :)

Do góry