jak tam sytuacja? Dalej masz plamnienia i pobolewania?Ja dalej brazowe pojedyncze plamienia...brzuch kluje w jednym miejscu
dzisiaj mam usg, trzymajcie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tam sytuacja? Dalej masz plamnienia i pobolewania?Ja dalej brazowe pojedyncze plamienia...brzuch kluje w jednym miejscu
My chyba mamy podobne terminy?jak tam sytuacja? Dalej masz plamnienia i pobolewania?
na 1-4 kwietnaMy chyba mamy podobne terminy?
A okres ostatni kiedy? Ja 23 czerwiec :-)na 1-4 kwietna
26A okres ostatni kiedy? Ja 23 czerwiec :-)
3 mam kciuki za usg!jak tam sytuacja? Dalej masz plamnienia i pobolewania?
3 dni różnicy to nic! Moze razem na porodowke trafimy:-)
Dziewczyny nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam test dziś rano ale czerwona kreska brak ciąży a druga blada a pod nią jakby rozlany test....Nie wiem jak to zinterpretować więc jutro chyba tak czy siak powtorze
daj fotkeDziewczyny nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam test dziś rano ale czerwona kreska brak ciąży a druga blada a pod nią jakby rozlany test....Nie wiem jak to zinterpretować więc jutro chyba tak czy siak powtorze