Cześć dziewczyny. Byłam rano oddać krew na morfo i tsh plus mocz. Ciekawa jestem tsh, jak skoczyło to czeka mnie wizyta u endokrynologa chyba że gin w poniedziałek coś zapisze. Wczoraj chwalilam że nie odczuwam pęcherza a wieczorem mnie bolał i dziś
pewnie wyjdą bardzo liczne bakterie, skoro czuję ból to e coli robi sobie swoje harce
Co do seksu, po pierwszej wizycie lekarz zabronił ze względu na krwiaka i niby twarda macice.Więc nie wspolzylismy. Na drugiej wizycie macica miękka, krwiak prawie wchloniety a do tego był daleko od szyjki i dziecka więc dostaliśmy przyzwolenie. My na przykład nie wyobrażamy sobie seksu w gumie, nienawidzę tego, dlatego nie ma opcji. Po połogu idę założyć spirale, już żadne ciąże nie wchodzą w grę. Hihi. Co do seksu, u mnie na odwrót, tak jak było przed ciaza fajnie, szczególnie w płodne dni, tak teraz średnio. Mam ochotę, nie ma problemu z nawilżeniem ale ciężko o orgazm
mniej czuję te ruchy, nie wiem czy jakaś się zrobiłam "głęboka" tam czy o co do cholery chodzi.
Byłam na zakupach, kupiłam dwa arbuzy idę teraz tak na arbuzy że masakra. Kupiłam też snickersa ale na razie leży i czeka. Ostatnio po ugryzieniu słodkiego już nie mam na nie ochoty. Wszystko jest za słodkie, blee
W poniedziałek spytam lekarza czy mogę zrobić samo usg prenatalne bo w cenniku ma napisane jakby zestaw że prenatalne plus z krwi i to razem ponad 400zl.a ja jak już, to samo usg bym chciała. Jeśli się zgodzi, to wezmę. To będzie 11+3 to nie za wcześnie na to usg? I nie wiem czy może zrobić mi tak prosto z mostu czy znów umówić na osobna wizytę. Mam nadzieję że nie skapnie się że sama odstawilam duphaston a luteiny wcale nie wykupiłam.wedlug niego powinnam 2 razy dziennie luteine dopochwowe i 2x duphaston, oszalał moim zdaniem.. Odstawialam stopniowo. Nic się nie dzieje nie plamie nie mam skurczy, krwiak się wchlonal prawie całkowicie więc po co. Po odstawieniu duphastonu o wiele lepiej z mdłościami i stanami depresyjnymi. Po tym byłam wciąż negatywnie nastawiona, nienawidzilam wszystkiego nawet ciąży. Jakby on wiedział że tych dwóch paczek luteiny wcale nie wykupiłam to by mnie ale spieprzyl