reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja niedawno dopiero wróciłam, jeszcze byliśmy u znajomych.
Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]
No i na usg już tylko 2 dni różnicy z om, więc będę posługiwać się om. Jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]
IMG_20190917_213329.jpeg

reklama
Ja niedawno dopiero wróciłam, jeszcze byliśmy u znajomych.
Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]
No i na usg już tylko 2 dni różnicy z om, więc będę posługiwać się om. Jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]Zobacz załącznik 1023577
U nas już się wyrownalo usg z om. Dzidziuś ma 2,92 serduszko pięknie bije ;) A prenatalne za 2 tygodnie

Dziewczyny ja jutro mam wizytę i też strasznie się boję czy wszystko ok, czy serduszko bije. Też już najmłodsza nie jestem 38lat[emoji4] Dobrze wiedzieć że nie jestem osamotniona w swoich obawach, będziemy się razem wspierać [emoji16]

Dziewczyny ja jutro mam wizytę i też strasznie się boję czy wszystko ok, czy serduszko bije. Też już najmłodsza nie jestem 38lat[emoji4] Dobrze wiedzieć że nie jestem osamotniona w swoich obawach, będziemy się razem wspierać [emoji16]
No ja też dziś miałam stresa [emoji849] i wiadomo, że to się zmieni dopiero jak będę chociaż mogła usłyszeć bicie serca tym detektorem.
Trzymam kciuki za Ciebie, będzie wszystko ok [emoji4]

A właśnie, zapomniałabym. Pytałam co z dha, czy juz brać czy od 2 trymestru i mówił, że już mogę brać. Więc która bierze też to powiedzcie proszę, czy dokupujecie osobno, czy bierzecie już coś co zawiera wszystko w jednym? [emoji6]

Witam drogie Mamy :)
Wpadłam do Was zobaczyć co się dzieje, i widzę, że nie tylko ja cała w nerwach. 11 i pół tygodnia za mną a USG już jutro. Nie mogę się doczekać żeby zajrzeć co u niego. Wszystkie badania dopiero przede mną i ogromny stres - nie posiadam żadnego wywiadu rodzinnego, na dodatek staraliśmy się o bąbla przez ostatnie 4 lata. Tyle się człowiek nagimnastykował, że teraz chucha i dmucha na wszystko.
Trzymam kciuki i za Was i za siebie, żeby wszystko dobrze było (i pewnie trzymać będę do samego rana, bo nie śpię ostatnio po nocach).
Trzymajcie się ciepło w te jesienne dni :*

reklama
Do góry