Cień cienia chyba jestZobacz załącznik 1006951
Tak po 5 minutach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cień cienia chyba jestZobacz załącznik 1006951
Tak po 5 minutach
No widać lekką kreseczkę. Myślę, że może z tego być ciąża. Powtórz za 2 dni z porannego moczuZobacz załącznik 1006946
Jestem dwa dni przed @
Mam dwuletnią córkę. Zacznę tłumaczyć jak będzie widać brzuszek. Na razie muszę wyjaśniać dlaczego nie mohę jej nosić tyle ile do tej pory. Córa jak skończyła 13 miesięcy odmówiła jeżdżenia w wozku i od tej pory posiłkujemy się nosidłem.A ja mam pytanie czy to wasza pierwsza ciąża, czy macie już dzieci? Jeśli macie to kiedy poinformujecie, że będą miały rodzeństwo?
U mnie też 3 dni przed miesiączka wyszły slabsze
Też moje pierwsze testy tak wyglądały kreska była tak blada że nie wiedziałam już czy sobie wymyślam że jest kreska czy jest na prawdę u mnie bardziej widoczny okazał się strumieniowyZobacz załącznik 1006951
Tak po 5 minutach
Zawsze możesz iść na betę ja poszłam na betę od razu dzień po tych słabych kreseczkach i wynik byl wysoki bo 120To mam nadzieje, ze u mnie będzie podobnie :-)