U
użytkownik 181
Gość
Super wiadomość i jakie piękne zdjęcie!Dziewczyny wychodzę do domu A to moje maleństwo [emoji173] Ma 2cm Zobacz załącznik 1019101
Dzięki za te słowa... nie pozwalam sobie za szybko na zwolnienie ale wczoraj przenyslalam decyzję. Ale i tak nie pójdę szybciej niż za 3 tygodnie bo mam zadania w pracy które muszę zamknąć.U mnie tylko jak się przesile albo zdenerwuje. Najczęściej w pracy albo zaraz po pracy..
Jezuskuuuuu my przez chrapanie mojego starego z pięciu nocy w naszym nowym mieszkanku spalismy 3 razem a tak to klocimy się i drzemy i jedno albo drugie idzie do salonu spać
O masakra ale szybciorem zleci do wtorku i na pewno się uda.
Idz i nie zwlekaj, po co Ci nerwy?? [emoji3590]
Idziemy łeb w łeb, ja planuje taka wizytę we wtorek [emoji16]
Ja pierdziu..... Szok i niedowierzanie... Polska. Cywilizowany kraj. Ponoć...
Ja też planuje iść na zakupy i planuje zakupić spodnie ciążowe. Ale wstrzymuje się jeszcze chwilkę, chociaż sama nie wiem po co.
Dobra wiadomość. Na wakacjach, na których to poczelismy naszego groszka jadłam same ryby. Na obiad j na kolację codziennie świeżo wędzona ryba, jeszcze ciepła. Także skladalam się w 90% z ryby bardzo ja lubię. Wczoraj i dzisiaj zjedzony był śledzik w oleju, pychaDzielę się z Wami tą wiedzą bo może Was zaciekawi. Lekarz na ostatniej wizycie kazał mi przynajmniej raz w tygodniu jeść ryby w oleju, ze względu na kwasy omega, które pozytywnie wpływają na płód. W ciąży nigdy nie mów nigdy, nie miałam do tej pory wymiotów, aż do wczoraj na domiar złego nie mam spodni do chodzenia po domu. Jedna para jeansów się przetarła w kroku, druga zmieściła się na cztery litery, ale dopiąć to już się nie chciały ( a jeszcze w zeszłym tygodniu w nich chodziłam), w trzecich spodniach było mi bardzo ciasno i po 15 minutach musiałam zdjąć, zostały mi jedne biodrówki. Chyba czekają mnie zakupy a to dopiero zaczął się 9 tydzień.