Blizniakisanok
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ))Witaj!! niech bedzie JEDNO! ja licze na dwojke, mialam dwa pekniete jajeczka i bardzo, bardzo licze na blizniaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ))Witaj!! niech bedzie JEDNO! ja licze na dwojke, mialam dwa pekniete jajeczka i bardzo, bardzo licze na blizniaczki
Witaj. Gratuluję, i życzę zdrowego dzieciaczka. jaka ci wyszła beta i ile przed terminem @?Witajcie,
Termin mam na Kwiecień - druga połowa.
Testy negatywne, beta potwierdza ciąże
Jestem Mamą 5-cio letnich bliźniaków (chłopców).
Liczę na JEDNO zdrowe dzieciątko )
Pozdrawiam was
Gratulacje , Życzę zdrowego dzidziusia.Witajcie,
Termin mam na Kwiecień - druga połowa.
Testy negatywne, beta potwierdza ciąże
Jestem Mamą 5-cio letnich bliźniaków (chłopców).
Liczę na JEDNO zdrowe dzieciątko )
Pozdrawiam was
witaj i sie rozgosc! piekna beta!Witam się i ja
Testy pozytywne.
Beta z wtorku - 120, z czwartku - 298. Progesteron 24.
Termin z kalkulatorów 09.04.
Wizyta w środę
W najbliższą środę. Pewnie niewiele będzie widać na usg, ale mam hashimoto i trombofilie więc chce ustalić leczenie.witaj i sie rozgosc! piekna beta!
na kiedy masz wizyte?
Serdeczne gratulacje i spokojnej ciążyW najbliższą środę. Pewnie niewiele będzie widać na usg, ale mam hashimoto i trombofilie więc chce ustalić leczenie.