reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Widzę, że to nie tylko u mnie takie zapaszki na osiedlu. Ja mam niedaleko oczyszczalnie. Wieczorami śmierdzi szambem, aż mnie rzuca...fujjjj...

reklama
Dziewczyny a powiedzcie co Wy jecie jak nic jeść nie możecie? Albo chociażby co jest mega odżywcze i zjedzone w małych ilościach daje power? Ja siedzę i beczę z bezsilności już [emoji24]

Ja tez już mniej chodzę siusiu, mdłości jednego dnia mam innego nie, cycki raz bolą bardziej raz mniej, teraz jak byłam u mojej gienekolog to pytałam czy to normalne a ona odpowiedziała ze tak :) wiec jestem spokojna tym bardziej ze z maleństwem wszystko jest dobrze Co do sikania odpowiedziała mi ze we wczesnej ciąży chodzimy częściej siusiu bo hormony szaleją i przepływ krwi jest większy a teraz organizm się już przyzwyczaił do zmian :)
Ja dzisiaj miałam iść do pracy ale tak słabo się rano czułam ze zadzwoniłam i powiedziałam ze nie przyjde... leżałam cały dzień w łóżku

Dziewczyny powiedzcie a o L4 myślicie od kiedy? Ja mam non stop pracę na nogach bo jestem konduktorka plus dojeżdżam do pracy ponad godzinę w jedną stronę :/ i szczerze chyba od drugiego tygodnia września idę na zwolnienie bo się zwyczajnie boję o maleństwo i czuje się mocno zmęczona ...
Ja jestem na L4 od początku 6 tyg. z powodu plamień, dziś je przedłużyłam z powodu mega złego samopoczucia. Na szczęście moja Pani ginekolog jest bardzo w porządku, dziś mi powiedziała że przecież ona mi nie każe do pracy chodzić i to ja decyduje czy chce L4 czy nie.

reklama
Do góry