reklama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Ja przepraszam Was wszystkie za to pisanie, ale tak to jest jak ktoś życzy mi poronienia, bo mojego partnera rodzice nie chcą mieć kolejnego wnuka. Mają jednego i starczy. Mam nadzieję, że zrozumiecie tą sytuację. Przepraszam jeszcze raz.
Absolutnie się nie przejmuj, to już za Tobą. Ja w pierwszej ciąży miałam kumulację- o ciąży się dowiedziałam w poniedziałek, a przez weekend zdążyłam: leczyć zęba kanałowo, więc miałam zrobione zdjęcie RTG, pić piwo, jeść tatar i palić papierosy. Kwasu foliowego oczywiście też nie brałam. A Klusek jest teraz piękny, zdrowy i szczęśliwy.Dziewczyny, od kilku dni panikuje z kwasem foliowym. Zaczelam do brac chyba w 5+4 czyli od razu jak dowiedzialam sie o ciazy. To bylo dla mnie zaskoczenie, bo planowalismy w przyszlym roku. W pierwszej ciazy zaczelam brac rowniez po tym jak wyszedl pozytywny test i mam zdrowego syna, ale wtedy bylam mlodsza i jakos tak nie zakladalam, ze cos moze pojsc zle. Moja siostra urodzila sie z rozszczepem kregolsupa chociaz lekarze mowia, ze to najprawdopodobniej na skutek kontaktu z osoba chora na rozyczke. Przez ostatni miesiac duzo podrozowalam i niestety moja dieta byla glownie fast foodowa :-( staram sie pocieszac tym, ze nie pale, alkohol pije bardzo okazjonalnie, a wyniki badan mialam raczej zawsze ok poza lekkim niedoborem zelaza. Mam nadzieje, ze organizm sobie zmagazynowal wszystko, co wazne...
Jesli chodzi o plamienia to mialam je w pierwszej ciazy okolo 8tc (mniej wiecej wtedy, kiedy powinnam dostac okres). Bylam na pogotowiu, sprawdzili, ze wszystko ok i profilaktycznie przepisali mi duphaston
Wreszcie ktoś z pozytywnymi objawami! U mnie libido skoczyło do góry, więc mąż zadowolony.Mam nadzieję, że dziś będziecie mieć dobre sampoczucie. U mnie od dwóch dni dużo energii. Dziś zaczynamy 6 tydzień Oby tak zostało. Obawiam się tylko mdłości, które mogą niebawem się pojawić
Karolina2102
Ojjj zjadłabym[emoji39][emoji39][emoji39] chodzą już za mną kilka miesięcy ale jakoś do roboty zebrać się nie mogę i nie robię [emoji38] może na zwolnieniu będę miała więcej natchnienia i czasu [emoji38]Ja dziś robię gołąbki[emoji23] chyba na glow3e upadłam....
nnat.
O mniamiiii...... Wyślij mi jednego, ale bym jadła..... Mmm mm.....
A ja dzisiaj wstałam z lekkim bólem brzucha, pojawia się i znika. Aż się boję bo mam dzisiaj cyrk w pracy, 9h będę siedzieć jak nie lepiej, ale pocieszam się że to już koniec, przetrwać tylko jeszcze jutro 4h i wraca koleżanka z urlopu i już będzie dużo lżej... [emoji6]
Ja dziś robię gołąbki[emoji23] chyba na glow3e upadłam....
A ja dzisiaj wstałam z lekkim bólem brzucha, pojawia się i znika. Aż się boję bo mam dzisiaj cyrk w pracy, 9h będę siedzieć jak nie lepiej, ale pocieszam się że to już koniec, przetrwać tylko jeszcze jutro 4h i wraca koleżanka z urlopu i już będzie dużo lżej... [emoji6]
Najeczka
Serio chcecie poruszać tematy związane wyłącznie z ciąża? Niektóre osoby zwyczajnie potrzebują się wygadać. My się już tutaj "znamy" i na miejscu osób, chcących poruszyć tematy prywatne zwyczajnie nie wyobrażam sobie pisać tego w jakimś innymi wątku, gdzie są całkowicie obce osoby. Serio to według was jest rozwiązanie?
I o co chodzi z wątkiem z terminami wizyt i zdjęciami? Już tutaj nie będzie można nic wstawiać tylko tam? Znam to z innego forum. I tak wszyscy siedzą wylacznie na glownym forum, a na innych wątkach pewnie będzie tylko garstka.
I o co chodzi z wątkiem z terminami wizyt i zdjęciami? Już tutaj nie będzie można nic wstawiać tylko tam? Znam to z innego forum. I tak wszyscy siedzą wylacznie na glownym forum, a na innych wątkach pewnie będzie tylko garstka.
Karolina2102
Ja dziś jestem tylko 3h ale jutro sobota, pracuje i będę miała taki Meksyk że już się boję [emoji53] musimy wytrwać [emoji55]O mniamiiii...... Wyślij mi jednego, ale bym jadła..... Mmm mm.....
reklama
Integral
Z tymi wizytami to po to zeby nie latać i nie szukać kto kiedy wizytuje żeby kciuki trzymać. I jak tam będą jeszcze fotki to też łatwiej będzie znaleźć. To tylko propozycja. Jak ktoś chce to może umieszczać te informacje i tutaj[emoji6]Serio chcecie poruszać tematy związane wyłącznie z ciąża? Niektóre osoby zwyczajnie potrzebują się wygadać. My się już tutaj "znamy" i na miejscu osób, chcących poruszyć tematy prywatne zwyczajnie nie wyobrażam sobie pisać tego w jakimś innymi wątku, gdzie są całkowicie obce osoby. Serio to według was jest rozwiązanie?
Jak się sprawdzi to będzie jak nie to nie [emoji4]