Brazowooka
Fanka BB :)
@Asienkaa23 dziewczyny mają rację. Chcemy tylko pomóc ale Ty najwidoczniej tej pomocy nie chcesz. Każda z nas ma jakąś historie za sobą. Ja np zostałam mama w wieku uwaga 17 lat i od początku wychowałam córkę sama bez pomocy ani mojej mamy ani teściowej, wszystkiego uczyłam się sama. Popełniłam masę błędów ale człowiek na błędach się uczy, ale podstawowa wiedzę na temat dzieci taka jak jego rozwój czy dieta powinno się mieć. Tym bardziej teraz w dobie internetu gdzie na każdym kroku są informacje o rozszerzanie diety, przepisy itp. Ja 8 lat temu tej wygody nie miałam, kupowałam książki, radziłam się pediatrów. Przychodzisz tu po pomoc której najwidoczniej nie potrzebujesz. A sama miłość dziecku niestety nie wystarczy, trzeba też zadbać o jego zdrowie i rozwój. Nie chcę żebyś stawiała się w mojej sytuacji ale ja przez 6dni w tygodniu jestem sama, najstarsza córka chodzi do pierwszej klasy, średnia jest bardzo wymagającym dzieckiem, no i maluch też potrzebuję mnóstwo uwagi. Ale daje rade, i mam jeszcze czas dla siebie. Może masz problem ze sobą i poprostu tak jak jest, to jest dla Ciebie odpowiednie? Przemysł to wszystko, nikt Cię tu nie ocenia tylko stwierdza fakty które wynikają z Twoich postów.