reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Daj znać co Ci powie lekarz i jaki masz dalej plan? Ja w sobotę jadę do szpitala, zobaczymy co mi powiedzą i czy mnie przyjmą bo mój lekarz już 3 tyg temu się że mną pożegnał
...
No właśnie będę myśleć żeby wziąć skierowanie do szpitala w razie czego, bo procedury są przeróżne i do niedzieli nawet ich jakoś zmobilizować żeby wywołali mi poród.

reklama
U mnie kolejna wizyta, mały jest jeszcze niżej, szyjka skrócona, ale zamknięta a na ktg skurczów brak, ruchy prawidłowe i zapis prawidłowy. Gin i położna mówią że do niedzieli muszę urodzić. Problem w tym że na oddział nie chcą przyjąć bez żadnych objawów porodowych co według gin jest po prostu chore skoro dwa dni po terminie jestem już a na obserwację by się przydało.. Jedni się śmieją że synek czeka na pełnię księżyca..

reklama
U mnie kolejna wizyta, mały jest jeszcze niżej, szyjka skrócona, ale zamknięta a na ktg skurczów brak, ruchy prawidłowe i zapis prawidłowy. Gin i położna mówią że do niedzieli muszę urodzić. Problem w tym że na oddział nie chcą przyjąć bez żadnych objawów porodowych co według gin jest po prostu chore skoro dwa dni po terminie jestem już a na obserwację by się przydało.. Jedni się śmieją że synek czeka na pełnię księżyca..
No właśnie z tymi szpitalami to tak jest i wcale mi się to nie podoba... A skierowanie od gin nic nie daje? Kurde.. wkurzajace to jest bo też się boję o zdrowie tym bardziej że dzidzia jest duża w moim przypadku i miałam już 2 tyg temu skierowanie do szpitala na ewentualne wywołanie. Oczywiście tego nie wzięli pod uwagę.
Po czym wnioskuje Twój lekarz że do niedzieli się urodzi?;)
Trzymam kciuki by jak najszybciej się rozwiązało u Ciebie :)

Do góry