reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Synka mam dopiero od tygodnia w domu. Wczesniej byl na oiomie noworodka i jezdzilam do niego codziennie więc pierwsze tygodnie tragicznie zlecialy.
Porod byl cc. Pojechalam na IP z bardzo silnym krwawieniem polozyli mnie na porodowke po ktg najpierw cisza a potem skurcze coraz czestsze.. A mialam szew na szyjce caly czas.

f2wl2n0ae2al606a.png

zrz6j44jmket3kud.png
To bardzo wspolczuje, ze tak to wyglądało, na pewno duzo nerwów Was to kosztowalo... Ale to dobrze, ze juz synek jest w domu, na pewno teraz bedzie zdrowo rósł :)))

reklama
Witajcie :). Czy któraś już urodziła? Mnie jeszcze trzy tygodnie zostały jakieś. No może mniej. Będę mieć synka już na 100%. Miałam strach, bo będąc w szpitalu na obserwacji mały odwrócił się pośladkowo, ale byłam na wizycie kontrolnej dziś i zrobił fikołka także cesarki nie będzie.

Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom

@Asienkaa23 hej ja już urodziłam. 25.03 na świecie pojawił się mój krolewicz Maksymilian. Termin mieliśmy na 15.04 ale jak widać bardzo spieszyło mu się na świat [emoji4]
No to gratulacje :). Pewnie noce już nie do końca przesypiasz.. Ja się nie mogę doczekać porodu chociaż wiadomo, że jest strach. Rodziłaś naturalnie czy cc?

Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom

:)Witam wszystkich. Co prawda pojawiam sie tutaj na sam koniec ale mam dylemat z ktorym walcze i nie moge sobie poradzic. Mianowicie chodzi o wybór imienia dla mojej córki. Termin mam za tydzien a nie mozemy z mezem sie na nic zdecydowac. Do tego moja mama... Ktora wszystko krytykuje. Eh... Jesli macie wolna chwile i ochote to podpowiedzcie cos fajnego i trafnego. Z gory dziekuje za kazda propozycje.

@KasiaL90 ja mam w domu dwie córeczki. Gabriele i Wiktorie. Będąc w trzeciej ciazy dla córeczki wybrałam imię Iga ale urodził się Maksymilian. Marcelina tez bardzo mi się podoba.

reklama
@KasiaL90 ja mam w domu dwie córeczki. Gabriele i Wiktorie. Będąc w trzeciej ciazy dla córeczki wybrałam imię Iga ale urodził się Maksymilian. Marcelina tez bardzo mi się podoba.

Z Twoich propozycji bralismy pod uwage Wiktorie, ale zastanawiamy sie nad zdrobnieniem. Jak mowisz do corki i czy rodzina zaakceptowala skroty. Mam juz Aleksandra do ktorego mowimy Olek i nie ukrywam ze to byl strzal w 10 bo wszystkim sie podoba ale przeciez nie nazwiemy corki Aleksandra:D

Do góry