Ja mam kupic sama glukozę w aptece i chyba wezme zapas cytryny w razie czego ,chociaż jak ma to w jakikolwiek sposób przeklamac wyniki to wciagne bez.Podpytam na miejscu.Jeszcze pytanie czy sadzicie ,ze prowadzic samochod to ryzykowne,mam kawalek i zastanawiam się czy mogłabym sama prowadzic.
reklama
Ja mam wstepny zakaz prowadzenia auta od 28 tyg.Ja mam kupic sama glukozę w aptece i chyba wezme zapas cytryny w razie czego ,chociaż jak ma to w jakikolwiek sposób przeklamac wyniki to wciagne bez.Podpytam na miejscu.Jeszcze pytanie czy sadzicie ,ze prowadzic samochod to ryzykowne,mam kawalek i zastanawiam się czy mogłabym sama prowadzic.
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
Hej dziewczyny Nie chce robic absolutnie zadnej reklamy , ale polecam zalogowac sie na bebiklub.pl, ja zrobilam to tydzien temu i oprucz wielu ciekawych informacji i rad dla przyszlych mam ktore tam poznalam, dzis do moich drzwi zapukala mila pani z darmowym prezentem od bebiklub, a dostalam termofor z pestkami wisni, w pakiecie ksiqzeczka opisujaca przeznaczenie termoforu dla mam jak i dla niemowlat. Uwazam, ze to bardzo praktyczny i przydatny przedmiot. Szczegolnie jesli mozna miec go za darmo, choc pewnie skusilabym sie na niego rowniez za oplatą. A moze Wy znacie tez jakies strony na ktore warto sie zalogowac?
Slyszalam o gratisach z z Bebiklub,nestety nie znam innych stronek.
Ja mam wstepny zakaz prowadzenia auta od 28 tyg.
Mi na razie nie mowil o zakazie prowadzenia ,zresztą to dopiero(az) 23 tydzień,w poprzednich ciążach prowadziłam do 37 .Slyszalam ,ze po tej glukozie nie zawsze jest dobrze wsiadać za kierownice.Chyba jednak nie będę ryzykować..
majorka1988
Fanka BB :)
Ja prowadziłam w obu ciazach do dnia poroduJa mam kupic sama glukozę w aptece i chyba wezme zapas cytryny w razie czego ,chociaż jak ma to w jakikolwiek sposób przeklamac wyniki to wciagne bez.Podpytam na miejscu.Jeszcze pytanie czy sadzicie ,ze prowadzic samochod to ryzykowne,mam kawalek i zastanawiam się czy mogłabym sama prowadzic.
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No ja na glukoze jade sama innej opcji nie mam.Mi na razie nie mowil o zakazie prowadzenia ,zresztą to dopiero(az) 23 tydzień,w poprzednich ciążach prowadziłam do 37 .Slyszalam ,ze po tej glukozie nie zawsze jest dobrze wsiadać za kierownice.Chyba jednak nie będę ryzykować..
Neki
@Adas1304 Ja juz piłam. Teraz było nie najgorzej. Poprzednie znosiłam fatalnie- słabo mi było , gwiązki przed oczami i bebis wariujacy w brzuchu. Ale tym razem pani grzecznie rozpuścila mi to w 300 ml wody a nie 100 jak poprzednio Cytryna jak najbardziej może byc- same kobitki w lab się pytał czy mam. Po badaniu normalnie prowadzilam- tylko wzięłam sobie kanapeczke żeby mi żołądek nie odmówił posłuszeństwa.
Co do prowadzenia auta w ciazy- to sama wiesz jak się czujesz. Jak czujesz ze nie dajesz rady to bezpieczniej nie. Ja faktycznie nie prowadziłam, ba unikalam w ogóle jazdy na początku jak miałam nudności. Teraz żaden problem.
Co do prowadzenia auta w ciazy- to sama wiesz jak się czujesz. Jak czujesz ze nie dajesz rady to bezpieczniej nie. Ja faktycznie nie prowadziłam, ba unikalam w ogóle jazdy na początku jak miałam nudności. Teraz żaden problem.
@Adas1304 Ja juz piłam. Teraz było nie najgorzej. Poprzednie znosiłam fatalnie- słabo mi było , gwiązki przed oczami i bebis wariujacy w brzuchu. Ale tym razem pani grzecznie rozpuścila mi to w 300 ml wody a nie 100 jak poprzednio Cytryna jak najbardziej może byc- same kobitki w lab się pytał czy mam. Po badaniu normalnie prowadzilam- tylko wzięłam sobie kanapeczke żeby mi żołądek nie odmówił posłuszeństwa.
W ciąży przestalam jezdzic tylko na jakiś czas po zalozeniu szwu.Teraz jezdze caly czas ,tylko slyszlam ze po tej glukozie bywa roznie..
Imama
Ja w dwóch ciążach jeździłam do samego porodu. U kosmetyczki byłam rano a wieczorem o 20 urodziłam. Ale teraz zaopatrze się w pasy dla Ciężarnych bo znajoma miała wypadek i jednak trzeba o takie rzeczy tez zadbać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Gina86
Ja też prowadzę i przeciwwskazań nie ma. W poprzedniej również do samego końca za kierownicą. Jeśli macie możliwość, to na glukozę jak najbardziej z kierowcą. Nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje. Ja zabrałam męża. A jeśli same to tak jak ktoś pisał, zjeść kanapkę po i dopiero za kółko.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom