reklama
kredka82
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze zza tych chmurek pojawi sie slonko. Dzidzius jest zdrowy i dobrze mu w brzuszku a Ty jak masz sie oszczedzac to to rob! Juz jestesmy na polowce ciazy wiec za chwile bedzie z gorkiCesarke miałam w grudniu 2013. Na razie jest 6 mm za dwa tygodnie sprawdzamy czy dalej się rozchodzi. ...
Wiecie co, po prostu za dużo mi się nakłada. 1 listopada zmarł mój pies, nie godzę się z tym. Jesteśmy w fazie przeprowadzki, dużo spraw urzędowych i.t.d.. dokładnie rok temu straciłam ciążę. I mam już apatie delikatnie mówiać przy tym, że tak muszę się oszczędzać.
Mam nadzieję że za dwa tygodnie gin powie że jest ok.
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Neki
Cześć dziewczyny.
Weekend mam mocno zajęty. Mam nadzieje ze po odpocznie.
Koty są jedynymi zywicielami ostatecznym ale naprawdę ciężko się od nich zarazić. Bardziej uważaj na mycie warzyw, prace w ziemi -choć to nie sezon- i surowe lub niedogotowane mięso.
Weekend mam mocno zajęty. Mam nadzieje ze po odpocznie.
Ja mam to negatywna i wiem ze robi sie wtedy badanie w każdym trymestrze.dziewczyny , a jak u was z badaniami na toksoplazmoze, szczegolnie te ktorym wyszly dwa R ujemne, przeczytalam, ze jesli nigdy sie nie przechodzilo tokso. i teraz tez jest niereaktywna to trzeba co 3 miesiace powtarzac badanie krwi na tokso. w mojej karcie ciazy gdzie sa rozpisane wszystkie bafania na caly okres ciazy, zaznaczone jest badanie na toksoplazmoze 2 razy. Pytalam sie dwoch ginekologow i obaj spowiedzieli, ze wystarczy raz na poczatku zrobic to badanie....jakby im cos zalezalo skierowaniewystawic..... teraz mieszkam u mamy ktora ma 7 kotow,a one maja kontakt z podworkiem i innymi kotami....wlasnie dlatego chcialabym powtorzyc to badanie...pojde prywatnie chyba....
Koty są jedynymi zywicielami ostatecznym ale naprawdę ciężko się od nich zarazić. Bardziej uważaj na mycie warzyw, prace w ziemi -choć to nie sezon- i surowe lub niedogotowane mięso.
Dużo tych spraw, ale musisz teraz skupić się na maleństwie które masz w brzuszku ciesz się każdą chwilą, jesteśmy na półmetku. Dbaj o siebie i maluszka, a dwa tygodnie szybko zlecą i będą Cię czekać na pewno same dobre wiadomości podczas wizyty. Ściskam i pozdrawiamCesarke miałam w grudniu 2013. Na razie jest 6 mm za dwa tygodnie sprawdzamy czy dalej się rozchodzi. ...
Wiecie co, po prostu za dużo mi się nakłada. 1 listopada zmarł mój pies, nie godzę się z tym. Jesteśmy w fazie przeprowadzki, dużo spraw urzędowych i.t.d.. dokładnie rok temu straciłam ciążę. I mam już apatie delikatnie mówiać przy tym, że tak muszę się oszczędzać.
Mam nadzieję że za dwa tygodnie gin powie że jest ok.
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Odnośnie badań miałam robioną tokso tylko raz na początku około 8-10 tyg. Wcześniej nie przechodziłam. Badania wyszły ok. Teraz nic lekarz nie wspominal. A morfologię i mocz również w tym samym czasie. Teraz na kolejną wizyte tj. 1.12. mam mieć morfologię i mocz.
CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
Ehh 54 stron już nie nadrobię. Dawno tu nie zaglądałam Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku! Kilka stron poczytałam ale akurat było o zupie fasolowej to dużo się nie rozeznałam w sytuacji. Też może tak macie, że widać gołym okiem (jak leżycie) po której stronie jest dzidzia? Jak stoję czy siedzę to nie.. ale jak leżę to wystaje ewidentnie. Ciekawe czy to normalne Ja już mocno czuję że jestem w ciąży.. szybko się męczę i ciężko się schylać i chodzę jak kaczka kiwając się na boki..
k.d.30
Ja osobiście widzę jak córcia kopie zawsze jak sięgam po telefon żeby nagrać to przestaje [emoji6]Ehh 54 stron już nie nadrobię. Dawno tu nie zaglądałam Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku! Kilka stron poczytałam ale akurat było o zupie fasolowej to dużo się nie rozeznałam w sytuacji. Też może tak macie, że widać gołym okiem (jak leżycie) po której stronie jest dzidzia? Jak stoję czy siedzę to nie.. ale jak leżę to wystaje ewidentnie. Ciekawe czy to normalne Ja już mocno czuję że jestem w ciąży.. szybko się męczę i ciężko się schylać i chodzę jak kaczka kiwając się na boki..
Verq
Dziewczyny a kupujecie przewijaki osobne czy dostawke na komode czy przerabiacie cos co macie w domu na przebierak?
Ja chce kupić komodę, coś takiego: Link do: biała komoda z przewijakiem
reklama
Paulina_Austria
Ja osobiście widzę jak córcia kopie zawsze jak sięgam po telefon żeby nagrać to przestaje [emoji6]
Ale wam zazdroszcze, ze juz tak wszystko dokladnie widzicie i czujecie. Ja tu ledwo jakies burczenie slysze jesli leze na plecach i nadal nie wiem czy to maluch czy jelita haha