reklama
Gina86
Fanka BB :)
Obowiązkowy zakup, bez tego ani rusz! U mnie non stop w użyciu, mąż się śmieje, że zbankrutujemy z powodu kleju. To z Ciebie taka trochę artystyczna dusza, co?Gina86 ja też lubię pokombinować, dekoracje, stroiki i takie tam i jestem szczęśliwa bo wczoraj kupiłam sobie pistolet co klei na gorąco!! Zawsze musiałam pożyczać od szwagierki[emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Brazowooka
Gina86
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Wszystko wróciło do normy, rośnie nam zdrowy chłopczyk[emoji4] lekarz potwierdził płeć, zresztą sama na własne oczy widziałam siorka [emoji38] jestem przeszczesliwa. I ogromny kamień spadł mi z serca [emoji18]
Wspaniałe wieści!!! Teraz to juz możesz się wyluzować i cieszyć z "uroków" ciąży!!! Kolejny wymarzony chłopaczek.
Gina86 trochę tak , chyba zaraziła mnie też mama bo ona jest mega uzdolniona plastycznie i muzycznie i zawsze bardzo dużo robiła z nami w dzieciństwie i później też.. I tak mi zostało, zlapalam bakcyla
Tiktak2018
Zaciekawiona BB
@a_gdyby_tak gratuluje coreczki
@Brazowooka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze i ze juz jestes spokojna
@Brazowooka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze i ze juz jestes spokojna
LMax
A który masz tydzień? Bo u mnie 16 t i 1 d.LMax cieszę się że możesz już poczuć ruchy[emoji4]ja niestety na razie nic...musze jeszcze poczekać, a już bym też chciala
Podobno przy pierwszym dziecku czuje sie je później, wiec tez sie cieszę ze juz poczułam, choć narazie tylko raz ..
Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom
PaniPe
Gratulacje Kochana
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pajuinka
@a_gdyby_tak gratulacje córeczki! Ja też mam cichą nadzieję na drugą córeczke, ale co będzie mam nadzieję zobaczymy 8 listopada
@Brazowooka super, że z główką się wyrównało. Gdyby tak człowiek mógł się nie stresować to byłoby dobrze. Ale cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze. Sama przechodzilam w poprzedniej ciąży taki stres kiedy moja córka miała mieć wadę pęcherza. Na szczęście urodziła się zdrowa
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
@Brazowooka super, że z główką się wyrównało. Gdyby tak człowiek mógł się nie stresować to byłoby dobrze. Ale cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze. Sama przechodzilam w poprzedniej ciąży taki stres kiedy moja córka miała mieć wadę pęcherza. Na szczęście urodziła się zdrowa
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom