reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

VegeMama to skomplikowana sytuacja z moją siostrą, pisałam o tym gdy Ciebie chyba jeszcze nie było na forum. Po krótce powiem tyle że maz mojej siostry jest bezpłodny, nic z tym nie robią, ona odpuściła, on się wstydzi że nie może mieć dzieci, ehh teraz jej żal o to, odbija się na mnie.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Moj zmiecie i zmyje ale raz ma 2 tyg wiec jest syf ;) Naczynia zmywa od zawsze bo ja niecierpię i teraz jeszcze pranie wziął na siebie ale to ze względu na rękę ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też zmiecie przed praca podłogi, żeby nie budzić sąsiadów, ale raczej to niezbyt dokładne.Pranie musze pchać noga pod suszarkę, żeby nie dźwigać,bo mam nakaz tylko leżeć,a on nim wróci z pracy to już pogody nie będzie.Czuje, że jak tak dalej będzie to ja nic nie doczyszcze później.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

VegeMama ale chodzi o to że moja siostra jest wspaniała osoba, zawsze mogę na nią liczyć, kocha moje dziewczynki, nieba by im uchyliła. Wydaje mi się że ona poprostu nie radzi sobie psychicznie z tym że nie ma dziecka i raczej mieć nie będzie. Nie przyzna się do tego ale okazuje to właśnie w taki a nie inny sposób.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Mój to np w 2 pokojach nie zamiata bo nie. W lazienkach zapomniał a w kuchni jutro które nie nastąpiło od niedzieli [emoji14] pies linieje a jest dlugowlosy wiec wszedzie są zbitki kłaków :D Jego zlew to prawie brązowy... Nie mogę się doczekać zdjecia gipsu! Dziś go pochwale bo skręcił nowe łóżko dwie sxuflady i szafkę nocna. Ja w polowie wysiadłam a tylko przytrzymywalam i podawalam śrubki. Kręgosłup powiedział stanowcze STOP.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

O tych psich klakach wszedzie cos wiem. Przy moim psie trzeba codziennie odkurzac, a tu nie ma komu :(. Nie wiem jak to bedzie z psem i małym dzieckiem zarobie sie na śmieć przy jego sierści..

reklama
Do góry