reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Otwierasz wiadomosc ktora piszesz w edytorze (zaraz po lewej od textu koleczko. Potem ikonka z gorami albo zszywacz i wybierasz z galerii. Ja tak zawsze robie i dziala
tego koleczka tez nie mam ale to przez to ze net a nie aplikacja :(

Prześliczny brzuszek
A to moj

PS nie patrzcie na bałagan pakowanie przed wakacjami:)
Dzieki :) troche jestem przerazona rozmiarem ale w pierwszej ciazy tez mowili ze mam duzy brzuszek ;)

A Twoj piekny I taki akuratny :)

Kurcze a ja od wczoraj nie moge przestac jesc...musze szamac non stop I caly czas jestem glodna :( bede jeszcze wieksiejsza...;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja zaczęłam intensywne spotkania z muszlą... Także temat jedzenia nie dla mnie... a już się cieszyłam że tym razem obędzie się bez....

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny!!!

Witam wszystkie nowe i "stare" kwietniowki!!!
@IsabellaSimon i @kwiatuszekq20 - Piekne brzuszki!!!
Siedze cicho, bo duzo sie dzialo, wyjazd do Polski, potem powrot i duzo pracy.
Nie myslcie, ze jestem szalona, ale czy to mozliwe zeby juz poczuc dzidzie w 10 tygodniu??? Czytam w necie i opinie sa bardzo podzielone. Oczywiscie nie mowie o kopniakach tylko takich gilgotkach od srodka. Dzisiaj w pracy zapodalam sobie kawe, bo czeka mnie dzien przed komputerem i w pewnym momencie poczulam takie laskotki w dole brzucha.. az sie rozbeczalam z wrazenia, dobrze, ze nikogo wiecej nie bylo w poblizu.. Nigdy wczesniej nic takiego nie czulam. Co myslicie? Milego dnia kobitki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry