reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Otwierasz wiadomosc ktora piszesz w edytorze (zaraz po lewej od textu koleczko. Potem ikonka z gorami albo zszywacz i wybierasz z galerii. Ja tak zawsze robie i dziala
tego koleczka tez nie mam ale to przez to ze net a nie aplikacja :(

Prześliczny brzuszek
A to moj

PS nie patrzcie na bałagan pakowanie przed wakacjami:)
Dzieki :) troche jestem przerazona rozmiarem ale w pierwszej ciazy tez mowili ze mam duzy brzuszek ;)

A Twoj piekny I taki akuratny :)

Kurcze a ja od wczoraj nie moge przestac jesc...musze szamac non stop I caly czas jestem glodna :( bede jeszcze wieksiejsza...;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja zaczęłam intensywne spotkania z muszlą... Także temat jedzenia nie dla mnie... a już się cieszyłam że tym razem obędzie się bez....

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny!!!

Witam wszystkie nowe i "stare" kwietniowki!!!
@IsabellaSimon i @kwiatuszekq20 - Piekne brzuszki!!!
Siedze cicho, bo duzo sie dzialo, wyjazd do Polski, potem powrot i duzo pracy.
Nie myslcie, ze jestem szalona, ale czy to mozliwe zeby juz poczuc dzidzie w 10 tygodniu??? Czytam w necie i opinie sa bardzo podzielone. Oczywiscie nie mowie o kopniakach tylko takich gilgotkach od srodka. Dzisiaj w pracy zapodalam sobie kawe, bo czeka mnie dzien przed komputerem i w pewnym momencie poczulam takie laskotki w dole brzucha.. az sie rozbeczalam z wrazenia, dobrze, ze nikogo wiecej nie bylo w poblizu.. Nigdy wczesniej nic takiego nie czulam. Co myslicie? Milego dnia kobitki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry