reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Nie ma żadnych przeciwwskazań jeśli ciąża prawidłowo przebiega [emoji4] ja zamierzam karmić dopóki będę mogła i Synek będzie chciał [emoji6]Arena mam takie same objawy no może poza smakiem na krokiety
Co do karmienia w ciąży to nie wiem czy zasiegalas opinię lekarza - mam kumpele która wpadła w druga ciążę mając 6mc córeczkę i lekarz zabronił karmić i musiała przejąć na mm. Nie wiem czy to było za dużo dla jej organizmu czy po prostu ma jakiś wpływ na ciążę ale myślę że warto się dowiedzieć
Tak jak już pisałam też uważam że do lekarza najlepiej 6-8tc muszę ściągnąć ta apke bo za Wami nie nadążam
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry dZiewczyny starałam się Was nadrobić ale już naprawdę nie pamiętam co komu chciałam napisac
Aśienka śliczny synek[emoji5]
Wczoraj dosłownie padłam i poszłam spać razem z dzieckiem[emoji6]
O matko ... to Wy już nad wyprawkami myślicie? [emoji12] Ja przyznam szczerze jeszcze się nad tym nie zastanawiałam - większość rzeczy mam po córci: wózek łóżeczko itd. Bo pasują i do chłopca i do dziewczynki[emoji4] . Niestety wózek może i trochę starszy model ale nie chce kupować nowego bo nie mamy tak kasy a wolę za to dokupić ubranek a przedewszyatkim jak będzie trzeba porządny laktator[emoji1]
Wiecie ja już teraz myślę nad imieniem[emoji2] tylko tak jak wtedy dla dziewczynki było od razy jednogłośnie wybrane tak teraz jakoś nie możemy się z m zgrać[emoji2] na szczęście mamy jeszcze trochę czasu[emoji6]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Aśienka śliczny synek[emoji5]
Wczoraj dosłownie padłam i poszłam spać razem z dzieckiem[emoji6]
O matko ... to Wy już nad wyprawkami myślicie? [emoji12] Ja przyznam szczerze jeszcze się nad tym nie zastanawiałam - większość rzeczy mam po córci: wózek łóżeczko itd. Bo pasują i do chłopca i do dziewczynki[emoji4] . Niestety wózek może i trochę starszy model ale nie chce kupować nowego bo nie mamy tak kasy a wolę za to dokupić ubranek a przedewszyatkim jak będzie trzeba porządny laktator[emoji1]
Wiecie ja już teraz myślę nad imieniem[emoji2] tylko tak jak wtedy dla dziewczynki było od razy jednogłośnie wybrane tak teraz jakoś nie możemy się z m zgrać[emoji2] na szczęście mamy jeszcze trochę czasu[emoji6]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
wanda123
Aga,Tam było chyba około 165€ za komplet.
Agnes
Agnes
Weszłam na fb na to konto, to łóżeczko które tam mają nazywa się na allegro Julia. A to co ja oglądałam to Maja, z materacykiem pianka kokos gryka 699zl.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
Asienkakk - wlasnie mam o to pytać dziś lekarza bo ja też jeszcze karmię synka, wcześniej nie miałam takiej sytuacji.
agniesia569
Zaciekawiona BB
A nie wiem nie wiem wiem ze chyba tam mieli wczesniej tez inny wybór a jest tego dużo wszędzie [emoji5]Aga,
Weszłam na fb na to konto, to łóżeczko które tam mają nazywa się na allegro Julia. A to co ja oglądałam to Maja, z materacykiem pianka kokos gryka 699zl.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Agnes
Wczoraj lekarka kazała mi przestać karmić. Jeszcze przed badaniem, wystarczyło że jej powiedziałam o karmieniu. Powiedziała, że to za bardzo obciąża organizm.Nie ma żadnych przeciwwskazań jeśli ciąża prawidłowo przebiega [emoji4] ja zamierzam karmić dopóki będę mogła i Synek będzie chciał [emoji6]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić :/ Córka w nocy tylko to chce jeść a inaczej płacze
reklama
Hej, w sumie bardzo wczesna ciąża, ale boli mnie podbrzusze.. prawie cały czas.. o co chodzi?
Hej, miałam tak samo dwa tygodnie temu, byłam z tego powodu u gin i powiedział, ze to normalne bo macica przygotowuje sie do ciąży i sie rozciąga. Dostałam luteinę, ktora zmniejszyła bóle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom