reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny dZiękuję[emoji10]
Nie dam rady Was nadrobić jeszcze dzisiaj bo lecę z nóg[emoji51] ale jutro obiecuję poprawę[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Arena mam takie same objawy no może poza smakiem na krokiety;)
Co do karmienia w ciąży to nie wiem czy zasiegalas opinię lekarza - mam kumpele która wpadła w druga ciążę mając 6mc córeczkę i lekarz zabronił karmić i musiała przejąć na mm. Nie wiem czy to było za dużo dla jej organizmu czy po prostu ma jakiś wpływ na ciążę ale myślę że warto się dowiedzieć:happy2:
Tak jak już pisałam też uważam że do lekarza najlepiej 6-8tc :tak: muszę ściągnąć ta apke bo za Wami nie nadążam;)
Nie ma żadnych przeciwwskazań jeśli ciąża prawidłowo przebiega [emoji4] ja zamierzam karmić dopóki będę mogła i Synek będzie chciał [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dZiewczyny starałam się Was nadrobić ale już naprawdę nie pamiętam co komu chciałam napisac
Aśienka śliczny synek[emoji5]
Wczoraj dosłownie padłam i poszłam spać razem z dzieckiem[emoji6]
O matko ... to Wy już nad wyprawkami myślicie? [emoji12] Ja przyznam szczerze jeszcze się nad tym nie zastanawiałam - większość rzeczy mam po córci: wózek łóżeczko itd. Bo pasują i do chłopca i do dziewczynki[emoji4] . Niestety wózek może i trochę starszy model ale nie chce kupować nowego bo nie mamy tak kasy a wolę za to dokupić ubranek a przedewszyatkim jak będzie trzeba porządny laktator[emoji1]
Wiecie ja już teraz myślę nad imieniem[emoji2] tylko tak jak wtedy dla dziewczynki było od razy jednogłośnie wybrane tak teraz jakoś nie możemy się z m zgrać[emoji2] na szczęście mamy jeszcze trochę czasu[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Tam było chyba około 165€ za komplet.

Agnes

1502214960-aaaaaa.png

Agnes
Aga,
Weszłam na fb na to konto, to łóżeczko które tam mają nazywa się na allegro Julia. A to co ja oglądałam to Maja, z materacykiem pianka kokos gryka 699zl.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga,
Weszłam na fb na to konto, to łóżeczko które tam mają nazywa się na allegro Julia. A to co ja oglądałam to Maja, z materacykiem pianka kokos gryka 699zl.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiem nie wiem wiem ze chyba tam mieli wczesniej tez inny wybór a jest tego dużo wszędzie [emoji5]

Agnes

Nie ma żadnych przeciwwskazań jeśli ciąża prawidłowo przebiega [emoji4] ja zamierzam karmić dopóki będę mogła i Synek będzie chciał [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj lekarka kazała mi przestać karmić. Jeszcze przed badaniem, wystarczyło że jej powiedziałam o karmieniu. Powiedziała, że to za bardzo obciąża organizm.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić :/ Córka w nocy tylko to chce jeść a inaczej płacze

reklama
Hej, w sumie bardzo wczesna ciąża, ale boli mnie podbrzusze.. prawie cały czas.. o co chodzi?

Hej, miałam tak samo dwa tygodnie temu, byłam z tego powodu u gin i powiedział, ze to normalne bo macica przygotowuje sie do ciąży i sie rozciąga. Dostałam luteinę, ktora zmniejszyła bóle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry