reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

I ja się witam wśród "starszych" mam ;)
w tym roku 36, w przyszłym 37.

nieśmiało się witam....
jutro mam wizytę u lekarza o 16:00 to będę wiedziała co I jak :wink:
ale wszystko wskazuje na to, że będę kwietniową mamą.

Witamy.... Wiek jak wiek.... :) Pierwsze urodziłam na 22 urodziny ... A,teraz kminiłam czy ja nie będę za stara... Moja koleżanka lat 39-ja mam jeszcze czas na pieluchy... Także rôżnie to z nami :) Każdy ma się dobrze czuć z tym swoim wiekiem ...

reklama
Hej, muszę Was nadrobić bo szybko zaczęłyście forum [emoji16] i produkcja postów pełną parą widzę [emoji4]

Dołączam do "drużyny", 6+5, om 23.06 [emoji16]

Jestem też marcową mamą 2016, to mój Natek [emoji4]
1502208305-aaaaaa.jpeg
rączkę stracił jeszcze w brzuszku, przez taśmy owodniowe, ale na szczęście niczego mu to nie utrudnia, broi za trzech [emoji57] [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

I ja się witam wśród "starszych" mam ;)
w tym roku 36, w przyszłym 37.

nieśmiało się witam....
jutro mam wizytę u lekarza o 16:00 to będę wiedziała co I jak :wink:
ale wszystko wskazuje na to, że będę kwietniową mamą.
Dominika81 to jesteś rocznik mojego męża[emoji23]
Ja trzecie dziecko, jeśli nic się nie zmieni na gorsze, to urodze jeszcze przed zmianą kodu na trójkę z przodu[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Hej, muszę Was nadrobić bo szybko zaczęłyście forum [emoji16] i produkcja postów pełną parą widzę [emoji4]

Dołączam do "drużyny", 6+5, om 23.06 [emoji16]

Jestem też marcową mamą 2016, to mój Natek [emoji4]
1502208305-aaaaaa.jpeg
rączkę stracił jeszcze w brzuszku, przez taśmy owodniowe, ale na szczęście niczego mu to nie utrudnia, broi za trzech [emoji57] [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :) też jestem mamą z marca 2016 :)

Dzień Dobry [emoji4]
Dziś dowiedziałam się o ciąży. Więc świeża i mam nadzieję że wszyscy będzie ok. Wizytę mam dopiero pod koniec września i do tego czasu muszę się wstrzymać z pełną radością. Nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam!

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra. Jestem po wizycie u endo. Mimo że norma tsh nie została znacznie przekroczona zostało włączone leczenie. Eutyrox plus jod. Wizyta kontrolna za 4-6 tygodni. Dziewczyny badajcie hormony tarczycy. Odpowiedni poziom jest mega ważny dla układu nerwowego maluszka!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry