reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

O rety... czeka przed Tobą nieźle wyzwanie[emoji6] ja pamiętam że po pierwszym porodzie 7tygodni dochodzilam do siebie[emoji50]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też długo , bo syn mój był ułożony na odwrót a że tutaj nie nacinają to byłam strasznie.porozrywana. teraz nie zakładam takiego scenariusza [emoji23][emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mnie teraz uświadomiło że mój brat ma ślub i wesele 12 maja. Nie wiem jak to.zrobie ale.musze chociaż dwa tyg wcześniej urodzić [emoji33] nie zdążę w miesiąc paszportu dzidzi wyrobić jak coś [emoji33][emoji32]

Z takim maluchem długa podróż, chyba odpada

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja pierwszy raz polecialam jak Miał miesiąc,wlasnie po paszport i było calkiem niezle.Osobiscie uważam,ze latwiej znosza to takie maleństwa ,a niżeli np. 2 letni szkrab.Pamietam nasza 13 godzinna podróż samolotem,wlasnie jak miał 2 lata,bylam wyczerpana;)

No ja tak czekam jakby to już moja wizyta była[emoji23]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
1502121923-aaaaaa.jpeg

Potwierdzona ciąża, ale nic więcej... nie zmierzył, nie zrobił zbliżenia, powiedział tylko że za 3 tygodnie przyjść. Żadnych badań nie dal... zdziwił się że W ogóle coś widać...
Cham jeden.... Dobrze że nie b będzie mi prowadził mojej ciąży

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Tak , tak , samolotem i w UK mieszkam .

Dlugo sie czeka na akt urodzenia? I czy maleństwo będzie miało polskie obywatelstwo? Bo jeśli tak to pół godz w konsulacie z i masz roczny paszport.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry