reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

O rety... czeka przed Tobą nieźle wyzwanie[emoji6] ja pamiętam że po pierwszym porodzie 7tygodni dochodzilam do siebie[emoji50]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też długo , bo syn mój był ułożony na odwrót a że tutaj nie nacinają to byłam strasznie.porozrywana. teraz nie zakładam takiego scenariusza [emoji23][emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mnie teraz uświadomiło że mój brat ma ślub i wesele 12 maja. Nie wiem jak to.zrobie ale.musze chociaż dwa tyg wcześniej urodzić [emoji33] nie zdążę w miesiąc paszportu dzidzi wyrobić jak coś [emoji33][emoji32]

Z takim maluchem długa podróż, chyba odpada

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja pierwszy raz polecialam jak Miał miesiąc,wlasnie po paszport i było calkiem niezle.Osobiscie uważam,ze latwiej znosza to takie maleństwa ,a niżeli np. 2 letni szkrab.Pamietam nasza 13 godzinna podróż samolotem,wlasnie jak miał 2 lata,bylam wyczerpana;)

No ja tak czekam jakby to już moja wizyta była[emoji23]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
1502121923-aaaaaa.jpeg

Potwierdzona ciąża, ale nic więcej... nie zmierzył, nie zrobił zbliżenia, powiedział tylko że za 3 tygodnie przyjść. Żadnych badań nie dal... zdziwił się że W ogóle coś widać...
Cham jeden.... Dobrze że nie b będzie mi prowadził mojej ciąży

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Tak , tak , samolotem i w UK mieszkam .

Dlugo sie czeka na akt urodzenia? I czy maleństwo będzie miało polskie obywatelstwo? Bo jeśli tak to pół godz w konsulacie z i masz roczny paszport.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry