agniesia569
Zaciekawiona BB
[emoji106]Uuuuu hormony.... ale to dobrze bo to znaczy ze dzidzie rosną [emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Agnes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji106]Uuuuu hormony.... ale to dobrze bo to znaczy ze dzidzie rosną [emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ok. Skończmy temat bo pisząc naprawdę można się źle zrozumieć... A nie trzeba tego namCzy grzecznie to było to nie wiem bo odczułam to jakbyś po prostu ze złością to napisała czy by skorzystała. Ja nic nie ogólniałam. To ze sa plusy i minusy tu to jasne chyba napisałam ze jesli mialabym blizej do granicy to bym podjechała i zrobiła te badania bo jest to łatwiej dostępne w Polsce i to jest fajnie.
Agnes
A mi dziś lekarz właśnie wyjaśnił że trzeba sprawdzać 3 hormony, których nie pamiętam aby potwierdzić czy wszystko ok. I ta nasza beta która wykrywają np testy nie jest jednoznaczna.No same piszecie że z betą problem a Agnes się stresuje więc w PL bez problemu mogłaby zrobić i być spokojna.
No ale nie ma sensu tego ciągnąć Mi odpowiada nasz system a Wam tamten
Ja krytykuje[emoji3] nie AgnesNo rozumiem, ale tak krytykujesz ten system Polski a chyba jednak nie jest taki zły...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dr hause wszystkie serie[emoji6] w poprzedniej ciąży oglądałam. To potem 3 lata nie potrafiłam na ten serial patrzeć, bo przypominało mi się jak wymiotowalam[emoji3][emoji23]Oglądacie grę o tron? (zmieniam temat na luźniejszy )
A może polecicie jakiś fajny serial? Nie mam już co oglądać wieczorami gdy mąż idzie spać