reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Czy grzecznie to było to nie wiem bo odczułam to jakbyś po prostu ze złością to napisała czy by skorzystała. Ja nic nie ogólniałam. To ze sa plusy i minusy tu to jasne chyba napisałam ze jesli mialabym blizej do granicy to bym podjechała i zrobiła te badania bo jest to łatwiej dostępne w Polsce i to jest fajnie.

Agnes
Ok. Skończmy temat bo pisząc naprawdę można się źle zrozumieć... A nie trzeba tego nam ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Oglądacie grę o tron? :) (zmieniam temat na luźniejszy :) )
A może polecicie jakiś fajny serial? Nie mam już co oglądać wieczorami gdy mąż idzie spać :)

No same piszecie że z betą problem a Agnes się stresuje więc w PL bez problemu mogłaby zrobić i być spokojna.

No ale nie ma sensu tego ciągnąć ;) Mi odpowiada nasz system a Wam tamten
A mi dziś lekarz właśnie wyjaśnił że trzeba sprawdzać 3 hormony, których nie pamiętam aby potwierdzić czy wszystko ok. I ta nasza beta która wykrywają np testy nie jest jednoznaczna.

Więc zrobienie jej wcale nie daje pewności na nic.

I nie hormony... spokojna rozmowa [emoji3]
Ja robiłam wiele badań na życzenie ale zawsze interpretowali je lekarze[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No rozumiem, ale tak krytykujesz ten system Polski a chyba jednak nie jest taki zły...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja krytykuje[emoji3] nie Agnes

I oj tak..jest zły oj jest . Chociaż ktoras dziewczyna pisała że w Norwegii gorzej.

Oglądacie grę o tron? :) (zmieniam temat na luźniejszy :) )
A może polecicie jakiś fajny serial? Nie mam już co oglądać wieczorami gdy mąż idzie spać :)
Dr hause wszystkie serie[emoji6] w poprzedniej ciąży oglądałam. To potem 3 lata nie potrafiłam na ten serial patrzeć, bo przypominało mi się jak wymiotowalam[emoji3][emoji23]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masters of sexs

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Dziwne przypadki panny Fischer

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Orande is the new black

synuś 12.2011