reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja zachowuję testy.

Ostatnie objawy: ogarnia mnie ogólnie jakaś nerwowość. Tętno oscyluje w granicach 100 ud/min. Muszę kontrolować bo mam nadciśnienie. Ciśnienie regulowane prochami w normie tylko to tętno. Czytałam ze normą jest nawet wartość do 140 ud/min. Możliwe że gdzieś tam z tyłu głowy się zastanawiam czy wszystko będzie dobrze. Trzeba się wyciszyć i uspokoić tylko nie zawsze jest jak.

Usg mam na czwartek rano. Może coś juz będzie widać i "nerw" będzie mniejszy...

Zazdroszczę Wam apetytow. Ja się zmuszam do jedzenia zdroworozsadkowo. Nie chce mi się jeść. I wiele rzeczy mi śmierdzi i niesmakuje.

Niechciej mnie dopadł. Choć zdarzają się momenty w ciągu dnia jakby mi ktoś nakręcił motorek. Chwilowy przypływ nadenergii i ponowna zawieszka. Jak ja siebie takiej nie lubię :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
damagi to super [emoji4]

Arvena ale przygoda [emoji3] Tez bym sie przestraszyla Elsy [emoji2]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Super. Amotaks brałam w ciąży. Córce nie zaszkodził a mnie szybko wyleczył.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też właśnie sprawdziłam co brałam i też była to Anoxicilin 1000mg. Ale ja brałam długo i mnie przestało dopiero po jakimś tyg bolec( miałam krwiomocz)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brałam urofuraginum po 10 lipca do 17 lipca i pomogl szybko, ale w ciąży zakazany... sprawdziłam swój kalendarzyk cyklu i seksu[emoji23] i do zapłodnienia doszło u mnie albo 13 lipca(seks12.07) - raczej nie, bo nigdy nie miałam 28dni cyklu,, lub 17.07 (seks 16.07) - czyli na jutrzejszym usg będzie albo 25 albo 21 dzień od zapłodnienia, czyli loteria, co będzie widać[emoji23][emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja też właśnie sprawdziłam co brałam i też była to Anoxicilin 1000mg. Ale ja brałam długo i mnie przestało dopiero po jakimś tyg bolec( miałam krwiomocz)

Ojej. Mnie już wcale nie boli. Mam nadzieję że 5 dni wystarczy...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brałam urofuraginum po 10 lipca do 17 lipca i pomogl szybko, ale w ciąży zakazany... sprawdziłam swój kalendarzyk cyklu i seksu[emoji23] i do zapłodnienia doszło u mnie albo 13 lipca(seks12.07) - raczej nie, bo nigdy nie miałam 28dni cyklu,, lub 17.07 (seks 16.07) - czyli na jutrzejszym usg będzie albo 25 albo 21 dzień od zapłodnienia, czyli loteria, co będzie widać[emoji23][emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No to u nas przy bujnym życiu lozkowym[emoji38]to się nigdy nie da określić[emoji39] zawsze się z tego smiejemy[emoji2]

reklama

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
12 lipca miałam 1 dzień cyklu[emoji3]

Do góry