reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Gratulacje i spokojnych 9misiecy;-)
Dziś jestem przeszczęśliwa W sumie miałam kilka objawów ale nie wierzyłam w nie bo od 6 miesięcy przed każdą miesiączką byłam pewna, że się udało teraz się nie nakręcałam i trochę odpuściliśmy
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
To tak jak u mnie [emoji3].Zeszły cykl spisała na straty, bo po badaniu prolaktyny zalamalam się wynikiem i stwierdziłam, że będzie klapa.Dopiero plamienie w 25 dc mnie skłoniło do zrobienia testu dzień przed @ i była blada kreska.W dzień @ ciemniejsza,ale dalej różowa.Z beta do środy zwlekalam, bo czułam jak by @ miała przyjść lada moment.Dziś jestem przeszczęśliwa W sumie miałam kilka objawów ale nie wierzyłam w nie bo od 6 miesięcy przed każdą miesiączką byłam pewna, że się udało teraz się nie nakręcałam i trochę odpuściliśmy
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jutro idę zrobić bete i nie mogę się doczekać. W sumie miesiączke miałam mieć dwa dni temu ale jakoś tak zleciało. Dziś tak bez przekonania jeden i drugi test i jest
Czyli jednak trzeba wyluzować
alunia87
Na to wychodzi [emoji3].Ja większych objawów nie mam.Piersi wrażliwe na dotyk i pragnienie i brzuch za boli co jakiś czas.Ja juz jestem nawet po wizycie ze względu na stratę.Dzis miałam usg jest malutki pęcherzyk.Teraz tylko czekać czy coś się w nim wykluje.Tak, jutro idę zrobić bete i nie mogę się doczekać. W sumie miesiączke miałam mieć dwa dni temu ale jakoś tak zleciało. Dziś tak bez przekonania jeden i drugi test i jest
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mnie na szczęście piersi nie bolą, w nocy jeszcze karmię córkę więc całe szczęście bo nie wyobrażam sobie tego karmienia
W sumie najbardziej dokuczliwy objaw to ciągłe wizyty w toalecie i apetyt!
Do lekarza pójdę w przyszłym tygodniu.
alunia87 na pewno będzie dobrze!
W sumie najbardziej dokuczliwy objaw to ciągłe wizyty w toalecie i apetyt!
Do lekarza pójdę w przyszłym tygodniu.
alunia87 na pewno będzie dobrze!