magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Witam
Ja widzę na forum nocka spokojna.
No tak teraz to jesteśmy jak na bombie nie wiadomo kiedy nas złapie i czy to faktycznie zaczyna się poród.Mną zaprzątaja mysli czy jak zaczną się skurcze i czy poród nie będzie za szybko postępował bym zdąrzyła dojechać bo moja szyjka przy 4 ciąży pewnie taka wytrzymała nie ejst
.Własnie chyba bym chciała by było tak jak poprzednio ze wody mi odeszły to będę wiedziała ze odwrotu nie ma ;-) i moge śmiało jechać spokojnie że zdąrzę
Ja na czas mojej nieobecności nic nie szykuje bo mam teściową
a mąż też jakby co zpaowiedział ze niedaleko jest bar z domowymi obiadami to mozę dzieci zabrać ;-) Mam pewność ze sobie poradzą z jedzeniem.Ale gorzej już chyba wygląda sytuacja z najmłodszym dzieckiem bo to głównie ja Bartka oporządzam więc mam nadzieje ze mąż stanie na wysokości zadania
Ja o hemoroidach z Wami nie pogadam bo nie mam i nie miałam z tym problemów i nawet nie wiem jak to wygląda
Ja widzę na forum nocka spokojna.
No tak teraz to jesteśmy jak na bombie nie wiadomo kiedy nas złapie i czy to faktycznie zaczyna się poród.Mną zaprzątaja mysli czy jak zaczną się skurcze i czy poród nie będzie za szybko postępował bym zdąrzyła dojechać bo moja szyjka przy 4 ciąży pewnie taka wytrzymała nie ejst

Ja na czas mojej nieobecności nic nie szykuje bo mam teściową

Ja o hemoroidach z Wami nie pogadam bo nie mam i nie miałam z tym problemów i nawet nie wiem jak to wygląda