reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny

mnie malutko na BB bo mój brzuch w ostatnim czasie bardzo się buntował i nie miałam siły i ochoty na nic. Na dodatek w poprzedni wtorek trafiłam do szpitala ze skurczami ale na szczęście po kroplówce z feno ustały i tak w poniedziałek wróciliśmy do domku w dwupaku.

ten tydzień mamy leżeć i brać nospę a od piątku mamy zielone światełko choć mały ma póki co małą wagę bo w 36tc ważył 2300 a w środę jak dotrwamy mam wizytę u swojej gin

reklama
bakteria, poczytaj aukcję dokładnie i strone o mnie, bo kiedys trafiłam na aukcję gdzie chciałam zamówić pewną rzecz i dobrze, że doczytałam, bo zdjęcie przedstawiało co innego niż oni oferowali, a było to napisane w zakładce "o mnie" :crazy: Jak jest tak, jak pisałaś masz 10 dni na zwrot. I skarga do allegro, że oszukuja.

bakteria współczuję sytuacji z wózkiem , mam nadzieję że się jakoś wyjaśni

miałam niby tyle do napisania i wszystko mi uciekło:confused2:

mam coraz większą schizę co do dipherganu, czy nie zaszkodzi maluchowi a im więcej czytam tym bardziej głupieje, dobrze że we wtorek wizyta to się dopytam gina, no i w końcu śnieg przestał padać.

Witam nie nadrobie Was bo mam kroplowke i boli reka od weflonu. Mialam mega skurcze na ktg pisaly sie 100 bolalo jak cholera. Mam 2 kroplowke z fenoterolu troszke pomogla. Dostalam tak silnych boli z powodu kolki ktora mnie zlapala wieczorem. Myslalam ze umre. Jutro sie dowiem co i jak. Jak przejdzie to ciecie bede miec we wt po swietach. I jak bedzie w miare ok. Podrawiam Was

pola trzymam kciuki, mi kroplówki z fenoterolu pomogły ale brałam w 32tc i zobacz zaraz kończę 37tc i jest dobrze

majra co u Ciebie odezwij sie do nas...

Ostatnia edycja:
Pola trzymam kciuki &&&

a ja dziś mam nastrój depresyjny... jest zimno i ślisko i biało a miało być ciepło zielono i miałam chodzić na spacery...

do tego nie chciało mi się gotować więc zamówiłam chińszczyznę i moje danie jest niejadalne...

i do szpitala nie dotarłam bo sale rodzinne zajęte...

może jutro będzie lepiej... może w końcu będzie słońce i chociaż jakieś symptomy wiosny...

ach bakteria - dzwoń... a jeśli te koła są naprawdę złe to masz 10 dni na zwrot. trzymam kciuki aby udało się rozwiązać sprawę polubownie...

Zonqa to trzymam kciuki do bezpiecznego terminu

Bakteria- i jak sprawy z wózkiem? Jestem ciekawa jak załatwią tą sprawę. A przede wszystkim współczuje sytuacji stresowej.

Pola wytrzymaj jeszcze trochę. Trzymam za Was kciuki

Kasiek gratuluję pierwszego "zięcia".

No właśnie co z Majrą? Ellą?

Ja byłam tylko kawałek na spacerku, a brzuch mnie ciągnął jak przy najgorszym okresie... Szkoda, że porodu nie można określić co do dnia. By się człowiek nastawił na konkretną datę i miał do czego odliczać.;-)

Pola - wytrzymaj jeszcze trochę.. im dłużej tym lepiej.
Zozzolka - a co ile masz? Ja przy pierwszym jechałam do szpitala mając skurcze co 7-8 minut... Nie przechodziły mimo kąpieli i leżenia..
Tasia - można określić jak się cc zaplanuje ;)
bakteria - ja bym wymieniła i to na koszt sprzedającego. On podał złe informacje na aukcji i niech teraz sie martwi jak to wszystko naprawić. A jaki wózek kupiliście?

Rozmawiałam z mamą. Powiedziałam jej, że wczoraj miałam jakieś skurcze.. dzisiaj tez coś się działo, ale nie tak jak wczoraj.. i co na to moja mama? "To nie przyjedziecie na święta? Pewnie będziesz rodzić. Ja przed każdym porodem miałam 2 tygodnie skurczy" :sorry:. W sumie 02.04 tez może być. Będzie miał młody urodziny razem z tatusiem :p.. A mój lekarz będzie miał akurat dyżur w szpitalu :p

Bym zapomniała. Byłam na spacerze z moim małym szogunem. Mówię mu, że nie wolno wchodzić do kałuży to ten specjalnie zaczął nogi wkładać. Jak powiedziałam koniec tego to uciekł w największe błoto.. 15 minut spaceru, a ten wyglądał jak prosiak. Ja oczywiście padnięta, bo go na rekach do domu przytargałam. Wiosno gdzie jesteś????

Ostatnia edycja:
reklama
Smile_ witam w klubie...w parku koło astry istna powódź....młody w żywiole, brudny jak mały prosiaczek :-(

zozzolka...no jak nie przechodzą mimo zmiany pozycji...to chyba możesz podjechać sprawdzić czy to aby nie akcja...

Do góry