reklama
bakteria
Fanka BB :)
Jeszcze poczekam, aż mąż wróci. No ja pierniczę, tyle wybierania wózka. Oczywiście na stronie producenta o przednich kółkach nic nie pisze, po prostu zaufaliśmy aukcji, gdzie napis o pompowanych jak byk. A po przeglądnięciu miliona wózków ma się dość. Na zdjęciach nie widać dokładnie, a że to spore kółka (te przednie), to spokojnie założyliśmy, że przecież na aukcji nie kłamią.
Kurcze, oni handlują kupą wózków, 2 komentarze negatywne (ale to za czas przesyłki). Na razie nie chcę tu nikogo oczerniać, po prostu zrobili błąd. No nic, chyba będziemy się kłócić, no bo co. Ale mam dość, tak się cieszyłam
Kurcze, oni handlują kupą wózków, 2 komentarze negatywne (ale to za czas przesyłki). Na razie nie chcę tu nikogo oczerniać, po prostu zrobili błąd. No nic, chyba będziemy się kłócić, no bo co. Ale mam dość, tak się cieszyłam

Ostatnia edycja:
iza876
Witam sie i ja
dopiero teraz ,bobladna pogoda i mnie na porządki wzięło a teraz nie mam siły :/ brzuchol boli ,plecy i masakra jakaś
Kobity to już chyba wszystkie mamy problem ze spaniem
pff nie wiem co miałam napisać jeszcze

majqa1
mama 2+2 :-)
Ja dzisiaj zrobiłam sobie święto bo sama jestem i nie chciało mi się gotować. Zamówiłam sobie obiad w przedszkolu z kateringu 2 zupy i 1 drugie danie. Zupy jeszcze mam na dwie porcje a drugiego też na dwie porcje zostało... Zapłaciłam 10 zł ... Normalnie w szoku jestem. Jutro obiad z głowy ;-)
kasiek23
ja też witam popołudniowo. Wypiłam kawke z mamą i niemoc mnie wzięła. Doti już w domu. Dzieci to potrafią człowieka rozśmieszyć. Odbierałam córcie z przedszkola i jak wchodziliśmy do szatni to wychodził chłopczyk z mamą i takim tekstem do mojej Doti "ej, psyjdzies do mnie w odwiedziny? ej ej psyjdzies?" a Dorotka czerwona jak buraczek "no nie martw się,przyjdę do ciebie przyjdę" 
bakteria najlepiej zadzwoń i wyjaśnij sprawę, nie zostawiaj tego tak bo sie sporo namęczyłaś z poszukiwaniami. A sprzedawca postąpił nie fair.

bakteria najlepiej zadzwoń i wyjaśnij sprawę, nie zostawiaj tego tak bo sie sporo namęczyłaś z poszukiwaniami. A sprzedawca postąpił nie fair.
wiosna2013
kasiek - rozbawiłaś mnie tą opowieścią hihiihi nie zdążysz się obejrzyć, a wesele będziesz musiała szykować:-):-):-)
bakteria - nawet jak szkoda Ci nerw, to zadzwoń/napisz do sprzedawcy. A może trafiłaś na uczciwego człowieka i nie będzie sprawiał problemów z oddaniem wózka. A w sumie to nie wiem czy nie obowiązują przepisy, że kupując przez internet towar zawsze można zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny (jeśli to nie była licytacja - bo przy licytacji nie ma tej możliwości).
bakteria - nawet jak szkoda Ci nerw, to zadzwoń/napisz do sprzedawcy. A może trafiłaś na uczciwego człowieka i nie będzie sprawiał problemów z oddaniem wózka. A w sumie to nie wiem czy nie obowiązują przepisy, że kupując przez internet towar zawsze można zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny (jeśli to nie była licytacja - bo przy licytacji nie ma tej możliwości).
Ostatnia edycja:
kasiek23
wiosna w końcu do tego idzie :-) ty też się niedługo doczekasz pierwszych miłostek swojej pociechy :-)
normalnie nic mi się nie chce
normalnie nic mi się nie chce

reklama
Anezram aż nie chcę sobie wyobrażać...norlmalnie policje bym wezwała chyba...
Kasiek to samo mówię o swoim, że czuje już przez skórę oddech "konkurencji" i ze wszystkich sił próbuje zwrócić uwage na siebie...
Tasia dziękuję że mi o moich balonach przypomniałaś...normalnie nie mogłam buta wcisnąć...chyba trzeba poleżeć z nóżkami w górze...
Nef wstyd przyznać ale też momentami mamę wykorzystuję. właśnie odpadłam przy robieniu gołąbków...nonie dam rady stać.
bakteria może zwykły błąd człowieka...ale jeszcze raz przeczytaj aukcję...wytnij z niej tekst o kołach i na razie na spokojnie mejla im zapodaj...i faktycznie 10 dni na reklamacje macie.
no rundkę z mamą zrobiłam po sklepach...a teraz mnie brzuch pobolewa....eh...zachciało mi się...
Kasiek to samo mówię o swoim, że czuje już przez skórę oddech "konkurencji" i ze wszystkich sił próbuje zwrócić uwage na siebie...
Tasia dziękuję że mi o moich balonach przypomniałaś...normalnie nie mogłam buta wcisnąć...chyba trzeba poleżeć z nóżkami w górze...
Nef wstyd przyznać ale też momentami mamę wykorzystuję. właśnie odpadłam przy robieniu gołąbków...nonie dam rady stać.
bakteria może zwykły błąd człowieka...ale jeszcze raz przeczytaj aukcję...wytnij z niej tekst o kołach i na razie na spokojnie mejla im zapodaj...i faktycznie 10 dni na reklamacje macie.
no rundkę z mamą zrobiłam po sklepach...a teraz mnie brzuch pobolewa....eh...zachciało mi się...
Podziel się: