reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Czytam i czytam a końca nie widać :p

Na pewno fajnie byłoby mieć do kogoś numer. Ja nie wiem jak to będzie za tydzień, czy już mnie pokroją czy do domu odeślą :) z komórki czasem ciężko wejść i się odezwac.

Byłam u dentysty, ale mi się zęby sypią :(

Co do papieża, wygląda miło, ale myslalm, że będzie ktoś młodszy :)

reklama
no to jak już tam wyjdzie, fakt faktem, sama sie zastanawiałam czy to bezpieczne tak do końca...ja spróbuje sie połączyć jak już będzie wiadomo co i jak :-)Najwyzej jak M mnie odwiedzi to z jego tel na BB wejdę :-)

coś przegapiłam z tym siusiaczkiem, jakoś nie kojarzę problemów u nas z tym, ze był...raczej brak u kogoś wzbudza do tej pory kontrowersje :-)

czasem oglądam na TLC porodówkę i raz widział jak cesarke robią ( urywek, bo zaraz przełączyłam) to powiedział, że on nie chce żeby mi przecięli brzuch, że on chce by brat sam wyszedł żeby mnie nie bolało.....jak to słodko zabrzmiało. pocieszyłam , że brat na pewno sam wyjdzie :-) bo co mu będe tłumaczyć że tak czy siak boli :-)

Ostatnia edycja:
ja tak trochę z innej beczki... czyżby iza została w szpitalu...???? Nie odzywa sie...a ostatnio nie za wesoło było u niej (czyt. rożne bóle i dolegliwości)...:-(...

może pokaż mu dziurkę w siusiaku :sorry2:. Mój zawsze się denerwował jak widział swoje klejnoty.. kiedyś odkryl dziurkę w siusiaku i mu się spodobał. U nas jeszcze sa kąpiele z tatusiem. Nie raz słyszę jak mąż powtarza "zostaw go.. masz swojego w wersji mini ;)"
nie wiedziałąm ze z chłopakami tskie problemy a z kobitkami tez tak?

No nic dziewczyny tylko czekac na jakies INFO...

A co do siusiaków to M sie zajmuje kapiela Alutka a ja wycieraniem ,balsamowaniem,ubieraniem w pizamke itp:) bylo tak od poczatku wie jak tam myc mlodemu "genitalia"bo do facet:-D i z Marcelem bedzie pewnie tak samo:)

reklama
ja wróce jeszcze do tematu wrodzonego zapalenia płuc.
czy to jest pewne ze dziecko może na to cierpiec po urodzeniu jak matka była nawet przeziebiona? ja miałąm poczatki zapalenia oskrzeli ale dostałam antybiotyk zanim wiecej cos sie rozkreciło i teraz mam pietra strasznego

Do góry