reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ja myśle tez aby do jednej osoby zwrócic sie o numer telefonu i bedzie spokoj :) tylko trzeba wyznaczyc jedna i do niej odezwac sie na PW o numer :)

no i jest wreszcie papież, mi sie wydawał taki jakiś smutny jak tylko wyszedł ...no coz, teraz każdy papież po Janie Pawle II bedzie mial ciężko dorównać i utrzymac to co zrobił Nasz papież.
Dzieci spia (Doti i Malenstwo):-D a M dalej sie nie odzywa, ja zresztą tez i mam to gdzieś A po tym co wyprawia jak tak dalej będzie to dam mu do wyboru: albo mi zacznie pomagać i zajmować sie Doti albo niech pakuje walizki i wraca tam, skąd przyszedł :angry: bo ja nie zamierzam dłużej sie o wszystko prosić :wściekła/y:
majqa 3mam kciuki za przyzwyczajania synka do siusiaka :-)

Czekam na wiecej opini:) powiem wam kochane ze to różnie bywa mamusie które maja jedno dzieciatko napewno beda czesciej zagladac ,ja sie obawiam ze przy dwóch malych szogunach bede was czytac ale rzadko odpisywac choc bede próbowac jak tylko bede miala czas;)...Ja np na Grudniówkach 2011 jestem do tej pory:p i powiem szczerze ze duzo dziewczyn nie odeszlo:)

My na grudniu 2010 mamy watek zamknięty i codziennie kilka stron mam do czytania ;)... Dla chcącego nic trudnego :)
Ja jestem za wymianą numerów przez PW. Z drugiej strony mi to trochę obojętne, bo mam internet w telefonie i pewnie sama wam napisze jak już będę miała te 10cm rozwarcia ;)

Dzięki dziewczyny za rady :-) No on widział u taty ale jednak jest inny ;-):zawstydzona/y: a braciszek będzie miał taki porównywalny:blink:. Dzisiaj nawet nie było tak źle. Najgorzej przed kąpaniem - drze się dopóki nie założę mu majtek. Potem jak ściągam i myję to jest w miarę ok. Tak sobie wymyślił :nerd:.

Może pokaż mu dziurkę w siusiaku :sorry2:. Mój zawsze się denerwował jak widział swoje klejnoty.. kiedyś odkryl dziurkę w siusiaku i mu się spodobał. U nas jeszcze sa kąpiele z tatusiem. Nie raz słyszę jak mąż powtarza "zostaw go.. masz swojego w wersji mini ;)"

Kurcze mamy Franciszka. My tak chcemy synka nazwać :baffled:. A ja się śmiałam z naszych znajomych, którzy dzieci nazwali Karol Józef (Wojtyla i Ratzinger) i Paweł, bo przecież był Jan Paweł II. Tylko my to imię wybraliśmy już daawno ;)

Kurcze mamy Franciszka. My tak chcemy synka nazwać :baffled:. A ja się śmiałam z naszych znajomych, którzy dzieci nazwali Karol Józef (Wojtyla i Ratzinger) i Paweł, bo przecież był Jan Paweł II. Tylko my to imię wybraliśmy już daawno ;)
nie martw sie, najwidoczniej przewidzieliście przyszłego - teraz obecnego papieża. Nic innego tylko sie cieszyc

reklama
Do góry